Tuorein sisältö

Sony sulkee Concrete Genie- ja Entwined-pelit kehittäneen PixelOpus-pelistudion

06.05.2023 klo 14.00 | Luettu: 486 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä PixelOpus on ilmoittanut pistävänsä pillit pussiin ja myös pelistudion omistava Sony vahvisti IGN-sivustolle studion sulkeutuvan kesäkuun 2. päivä.

Sony ei tarkemmin eritellyt syitä pelistudion sulkeutumiseen, vaan kertoi sen olevan osa PlayStation Studioiden säännöllistä portfolioiden ja studioprojektien tulevaisuuden näkymien arviointia.Alun perin PixelOpus perustettiin vuonna 2014 tarjoamaan aloitteleville pelinkehittäjille jalansijan pelialalla ja viimeisimmän tiedon mukaan pelistudio työskenteli nimeämättömän PlayStation 5 -pelin parissa yhdessä Sonyn elokuva- ja tietokoneanimaatioista vastaavan Sony Pictures Animation -studion kanssa.

Lopulta PixelOpus päätyi julkaisemaan vain kaksi peliä, vuonna 2014 ilmestyneen ja vähemmän innostuneen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 2 tähteä) saaneen Entwined-musiikkiräiskinnän sekä vuonna 2019 kehuja taas puolestaan keränneen (V2.fi:n arviossa 4 tähteä) Concrete Genie -seikkailupelin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Shadow Man herää kuo... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova