Tuorein sisältö

Steven Spielberg on kiinnostunut uudesta Indiana Jonesista

21.02.2015 klo 04.30 | Luettu: 4759 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Photoshopattu Pratt.
Sisäpiirilähteiden mukaan kaikki Indiana Jonesit ohjannut Steven Spielberg tahtoo ohjata myös sarjan uuden alun.

Viime kuussa oli puhetta siitä, että Guardians of the Galaxy -tähti Chris Pratt saattaa periä Indiana Jonesin roolin. Spielberg - jonka tuottamaa Jurassic Worldia Pratt tähdittää - pitää tätä hyvänä ideana. Spielberg tahtoo palata ohjaajaksi, jos käsikirjoitus miellyttää häntä. Suunnitelmat ovat varhaisessa vaiheessa, joten mikään ei ole varmaa.

Spielberg on usein painottanut, että Indiana Jones on hänen ystävänsä George Lucasin luomus, ja että hän kunnioittaa tätä tosiasiaa riippumatta siitä, pitääkö hän kaikista Lucasin ideoista.

"I'll shoot the way I want to shoot it, but I will always defer to George as the storyteller of the Indy series. I will never fight him on that."

Tämän historian huomioiden olisi erikoista, jos Spielberg intoilisi Indiana Jonesista itsestään. Ehkä uudella elokuvalla on yhteys viidenteen Indiana Jones -tarinaan, jota Lucas luonnosteli ennen firmansa myymistä?

Puhetta on ollut siitäkin, että Harrison Ford tahtoo palata rooliin vielä kerran. Pari vuotta sitten huhut jopa väittivät, että Ford suostui uusiin Star Wars -elokuviin vain siksi, että hänelle luvattiin viides Indiana Jones.

Jos - ja vain jos - kaikki huhut pitävät paikkansa, uusi elokuva saattaa muistuttaa tv-sarjaa The Young Indiana Jones Chronicles, jossa vanha Jones muisteli nuoruuden seikkailuja.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rowan Atkinson on ko... Metalliveteraanin Th... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Juho

21.02.2015 klo 10.16 2 tykkää tästä

Not good.

Spielberg sanoi jo Kristallikallon valtakunnan kommenttiraidalla, että ei halunnut alunperin tehdä koko elokuvaa. "Se oli kivaa silloin aikoinaan, mutta se on mennyttä aikaa."

Muutenkin Spielbergin filmografia antaa ymmärtää, että herra on vanhemmiten leipiintynyt toiminnan ja seikkailun ohjaamiseen.
lainaa
jpifsdjiofsdji

21.02.2015 klo 10.26

Jos on Ford niin katson jos Pratt niin en katso. Vanhassa arkeologissa ei ole mitään väärää ja vähän vähemmän toimintaa kuin Kristallikallossa oli ei olisi ollenkaan pahitteeksi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova