Tuorein sisältö

Mad Max -ohjaajan hyllytettyä supersankarielokuvaa muistellaan

26.05.2015 klo 14.38 | Luettu: 2133 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ikuisuusprojekti Mad Max: Fury Road olisi helpostikin voinut jäädä tekemättä. Ohjaaja George Millerin supersankarielokuva Justice League: Mortal jäi tekemättä, ja Mad Maxin ensi-illan jälkeen asia on taas noussut puheeksi useissa yhteyksissä (foorumeilla, artikkeleissa).

Suunnitteilla on nyt myös dokumentti Miller's Justice League Mortal. Dokumentti kertoo, mitä tapahtui, ja antaa vihiä siitä, mitä olisi voinut tapahtua. Se kuuluu siis samaan tyylilajiin kuin Tim Burtonin Teräsmies-projektia käsittelevä dokumentti Death of Superman Lives ja Alejandro Jodorowskyn Dyyni-projektia käsittelevä Jodorowsky's Dune.

Justice League: Mortal julkistettiin 2007 ja ensi-ilta asetettiin vuodelle 2009. Tuolloin tuntemattoman Armie Hammerin (The Social Network, The Lone Ranger) oli määrä näytellä Batmania, vaikka Christian Balen tähdittämä Yön ritari -trilogia oli kesken.

Batmanin oli tarkoitus liittoutua Teräsmiehen ja muiden DC:n sankareiden kanssa. Tällainen elokuva on tulossa 2017, mutta sitä ei ohjaa Miller, vaan Zack Snyder.

Justice League: Mortal eteni pidemmälle kuin useimmat hyllytetyt elokuvat. Muun muassa pukuja ehdittiin tehdä. Fury Roadin konnaa näyttelevä Hugh Keays-Byrne oli kiinnitetty Metsästäjäksi Marsista (Martian Manhunter).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuoleman selättänyt ... Se tunne, kun entise... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova