Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: pimpsaa vaatinut ohjaaja joutui tyytymään muoviseen

17.05.2018 klo 16.00 | Luettu: 4426 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Paksuna

Vain kanavalla 5.

Mm. Drew Barrymore, Cameron Diaz ja Uma Thurman ohittivat pääroolin eri tunnelmissa. Anne Hathaway hylkäsi oman tarjouksensa vierastaessaan otosta, jossa sivullinen kaiffari näkee, kuinka vauva pullistuu sankarittaresta. Hathaway ei nykyään kritisoi otosta, mutta hän ei pitänyt sitä luontevana, koska hän ei ollut itse vielä pullauttanut.

Ohjaaja Judd Apatow (suom. "Alaspäin virtaava asiattomuuksille masturboija") jatkoi taistelua: tarkoitus ei koskaan ollut kiskoa mitään rooliin saadusta Katherine Heiglistä, mutta järjetön byrokratia vaikeutti stunttipimpsan käyttämistä, sillä vauvalla, joka ei ollut syntynyt, ei ollut työlupaa. Apatow joutui viime hetkellä turvautumaan muoviseen elimeen.

Toinen päähenkilö on Seth Rogenin tulkitsema dorka, joka kehittelee julkkisten alastonkohtaukset listaavaa sivustoa, kunnes hän ymmärtää Mr. Skinin tehneen sellaisen jo. En kritsoi ilkeyttäni Mr. Skiniä, joka on riistänyt ihoni hyvinvoinnilta useamman kuurin edestä sinkkiä, mutta tuo kattavaksi kehuttu palvelu ei vielä tänäkään päivänä listaa tätä vaginaa. Aika rasistista.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Henry Cavillin karse... Stephen Kingin The G... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova