Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: nännijulisteella saa yhtä paljon klikkauksia kuin katsojia

21.12.2018 klo 16.15 | Luettu: 1826 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia ja 45 minuuttia elokuvaan
Sin City: A Dame to Kill For

Vain Subilla.

Sin City: A Dame to Kill For on iso floppi, joten otsikkomme on mahdikas menestys satiirin saralla, jos sekään ei kiinnosta ketään. A Dame to Kill For maksoi enemmän kuin ykkösosa, mutta maailmanlaajuinen kokonaistulos on sama minkä ykkönen tienasi viikossa kotimaassaan. "Daami, jonka vuoksi voisi tappaa" on hemaiseva Eva Green. Hänen oma julisteensa joutui Jenkkilän ikärajajärjestön hampaisiin, mutta lippuja kohu ei myynyt.

Juliste on paheellinen, koska siinä on "alastomuutta - näkösällä on rinnan alaosan kurvi ja tumma nännin/nännipihan ympyrä". Eurooppalaisena elämäntapanudistina Green pitää julistetta kauniina ja seksikkäänä, mutta hän ei mielestään ole alasti. Hän tietää, mistä hän puhuu, sillä varsinaisessa elokuvassa hän heittää voltteja ilman pöksyjä, kuten yleensäkin. Hämmentynyt Green epäilee kohua amerikkalaisten julkisuustempuksi ja sitähän se on. Eipä olisi ihme, jos julisteen olisi hyväksynyt muuan Harvey Weinstein, joka tunnetaan muun muassa... Rakastuneen Shakespearen aggressiivisesta Oscar-kampanjasta.

Kohtalokasta naista köyrii ja hänen tempauksistaan kärsii yksityisetsivä Thanos. Olen urputtanut siitä, ettei Marvelin leffauniversumin Thanos "kosiskele kuolemaa" (sarjakuvissa ja Thor: Ragnarökissä Kuolema on nainen), vaikka muuta luvattiin. Oivalsin juuri, että sielun haavat parantuvat, kun katson Thanoksen ja kuolettavan Greenin kohtaukset Pornhubista. Täyspitkä leffa on hieman tylsä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hyvinkään Rockfest v... Julkkiskokki Gordon ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova