Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: uimaan opettavat tissit

28.05.2018 klo 17.05 | Luettu: 3760 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Poliisiopisto 4 - Korttelipoliisit

Vain Nelosella.

Tv-ohjelmalistan lukeminen muiden puolesta on alhaisin journalismin muoto heti sen jälkeen, kun lahjoitat munuaisesi toimittajalle päästäksesi alalle osittain. Itsekunnioituksen rippeet tekivät ensimmäisestä suosituksesta haasteen ja oli lannistavaa muistaa väärin ja luulla, että syöksyn heti kohderyhmän sydämiin puhumalla ikimuistoisesta pornosta, jota katsottiin ennen sukukokouksessakin kiitos tädin VHS-nauhurin. Kohtaus ei löytynytkään Poliisiopisto 2:sta.

Osissa 1 ja 3-7 esiintyy ylikonstaapeli Debbie Callahan, joka jakaa sukunimen Dirty Harryn kanssa ja on ihana kuin isorintainen Clint Eastwood. Nelosessa tuo klovnien kouluttaja kajauttaa "Kuka pelastaa minut?" pitkät päällä. Se on elokuvahistorian hauskimpia sekunteja Tuomion temppelissä nähtävän viattoman taustahahmon pään halkaisevan moukarin kanssa: Callahan on aina niskan päällä ja hän on sitä yhä, vaikka hän joutuu suorittamaan taktisen vetäytymisen. Kellukkeet on tarkoitettu japanilaiselle kääpiölle, joka on kelpo avatar amatsoneja ihaileville ruohonsyöjäsubmissiiveille.

Koko saaga on tasa-arvon juhlaa luokitellessaan vilpittömät sielut sankareiksi puhevioista ja visuaalisemmista mutaatioista riippumatta. Kauan ennen Fast & Furiousia konnakin eheytyi ja yhteen leffaan mahtui kaksi mustaa miestä; homojen oikeuksille se oli merkittävä askel, että he ottivat väkisin vain mänttejä ja vain omassa baarissaan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Solo menestyy surkea... Poppari Kylie Minogu... >

Keskustelut (1 viestiä)

AarTuu

28.05.2018 klo 20.32 1 tykkää tästä

Kaunista, niin kaunista
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova