Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: turhan tyylikäs versio Stephen Kingin menkkaränkästä

15.11.2018 klo 17.00 | Luettu: 1420 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia elokuvaan
Carrie

Vain Herolla.

70-luvun Carrie kehittelee aidosti epämukavia tunnelmia kertoessaan hihhuliäidin kieroon kasvattamasta hiirulaisesta, jonka telekineettiset voimat jyrähtävät käyntiin, kun onnellinen hetki johtaa entistä suurempaan nöyryytykseen. Carrien ongelmat lähtivät kärjistymään kuukautisista ja Carriesta tulee kaikkien ongelma, kun hänet kastellaan sian verellä. Sitä näkyä mainostettiin jo alkuperäisessä julisteessa ja se on siitä lähtien ollut haaste motivoituneille pukuharrastajille, jotka ovat kyllästyneet juhlimaan halloweenia hutsahtavana vampyyrina, hutsahtavana zombiena ja hutsahtavana noitana.

Tänään tulee leffan kolmas versio. Pääosanesittäjä Chloë Grace Moretz oli kuvausten aikana alaikäinen, joten muotoilen asian siten, ettei hän näyttele niinkään klassikkohirviötä, kuin naamiaisversiota. Alkuperäinenkin Carrie Sissy Spacek on Hollywood-tähti, mutta tilanne kehystettiin siten, että hän näytti vaatimattomalta, hauraalta ja nololta. Moretz näyttää luontaisesti sisukkaalta ja koulun suosituimmalta tytöltä, mikä saattaisi johtaa erilaiseen iskuvoimaan, mutta on johtanut lähinnä kettuiluun, koska leffa ei löydä omaa identiteettiä. Moretz on ainoa Carrie, joka on oikeassa iässä, mikä toki kuulostaa syyltä tehdä tarina "oikein".

Uudessa versiossa käytettiin lähes 4000 litraa tekoverta ja Moretzin mukaan hän vietti kolme kuunkiertoa verisenä, joten saa tätäkin kulttiklassikkona pitää.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maggie Reillyn konse... Brittiläinen tyttöbä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova