Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: auto on munanjatke the movie

13.11.2018 klo 16.00 | Luettu: 1396 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Need for Speed

Vain Herolla.

Fast & Furious -kopio Need for Speed osaa toteuttaa kiihkorallit, mutta kasaantuvat laskelmointivirheet saavat kaipaamaan Vin Dieselin perhehöpinöitä. Pez-annostelija Aaron Paul totisesti osaa näytellä ja vuonna 2014 hän oli juuri selvinnyt Breaking Badista, jossa hän sai sympatiat huumeita diilaavana tonttuna, mutta helposti hänestäkin tulee sietämätön nilkki, kun hänestä yritetään tehdä macho cool.

Geelitukkakeijujen laittomissa katukisoissa muun muassa ajetaan kodittomien omaisuuden yli. Se on olevinaan hauskaa. Päähenkilö joutuu "syyttömänä" vankilaan, joten hänen on kostettava samalla pyhällä itkuraivolla - ja samoilla lihaksilla ja karismalla - kuin ala-asteen Petteri koettaa kampittaa liian pitkälle menneen kiusaajan. Keskeisenä erona päähenkilöllä on lojaali miespuolinen huutosakki, johon kuuluu mm. Freddie Mercuryn hernekeppiversio Rami Malek. Miksi kuva on Twilightista? Ei se ole.

Leffa perustuu pelisarjaan, jonka nimi viittaa väitetysti Top Gunin repliikkiin "I feel the need... the need for speed." Tom Cruise on kyseenalainen esikuva toimintakääpiöille, sillä vaikka hän on alan motivoituneimpia ja eeppisimpiä sällejä, jonka tulisi ylpeänä johtaa kaikkien edustamiensa vähemmistöjen kulkueita, ihanteellinen kasvojen luusto peittää tyylikkäästi hänen Napoleon-kompleksinsa, ellei hän liioittele esim. omimalla yli kaksimetrisen Jack Reacherin roolia. Paul ei pääse ostamaan kaljaa ilman papereita vielä 10 vuoteen, missä ei ole mitään vikaa, kunhan sitä käsitellään ominaisuutena.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gene Simmons vahvist... Gravityn ohjaajan uu... >

Keskustelut (1 viestiä)

XboxScorpio

Rekisteröitynyt 03.03.2017

13.11.2018 klo 18.38 4 tykkää tästä

Se on mukava kuulla, että Peltostakin kiinnostaa muna.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova