Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: James Bond ei panekaan kaikkea, mikä liikkuu

13.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 2515 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
007 - Erittäinen salainen

Vain Nelosella.

James Bond ei yhtä ämmää kaipaa! Tämä ei ollut asiaton viittaus siihen, että M:n pitkäaikainen näyttelijä Bernard Lee kuoli syöpään kuvausten alussa, eikä yrityksestä huolimatta voinut filmata kohtauksia, vaan siihen, että Bond pitkästä aikaa muistaa kuolleen vaimonsa, mutta teloittaa hänen murhaajansa kepeästi vitsaillen kohtauksessa, johon ei myöhemmin viitata.

Bond on panomies, mutta nimenomaan tässä elokuvassa hän osoittaa poikkeuksellisen hyvää harkintaa! Tämä ei ollut asiaton viittaus siihen, että Bond pitää näppinsä erossa bikineissä keikistelevästä kaunottaresta, jonka näyttelijä on syntynyt miehenä, vaan siihen, että ruttuinen setä-Bond sanoo ei luistelevalle sakkolihablondille, joka kiehnää hänen kaulassaan. Roger Mooren mukaan hahmo on 16-vuotias, vaikkei sitä alleviivata leffassa (näyttelijä on vanhempi).

Bond on epäilyttävän kiinnostunut biathlonista. Kaikkea voi kokeilla kerran, mutta Bond hiihti samassa hengessä useiden miesten kanssa jo elokuvissa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa ja 007 - rakastettuni.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apulanta julkaisee l... Syksyn trendikkäin d... >

Keskustelut (2 viestiä)

cacacpomaegpnfe

13.08.2018 klo 18.50

tuleeko naita jostain muustakin kuin bondista ja star warsista ja indiana jonesista ja poliisiopistosta ja mita muita naita ikuisia uusintoja on

naissa kai yritetaan hakea uutta kulmaa naista kirjoitteluun mutta aika vasynytta kulmaa on
lainaa
GabeWalker

Rekisteröitynyt 08.05.2017

13.08.2018 klo 23.59

Aika moni noista naisista näyttää melko maskuliinisilta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova