Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Jim Carrey -paskaa

01.06.2018 klo 17.35 | Luettu: 4309 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Me kaksi & Irene

Vain MTV3:lla.

Kilttiä, mutta jakomielitautista poliisia Charlieta näyttelevä Jim Carrey vääntää tortut naapurin pihaan vihavaiheen aikana. Vitsin tämä osio on sinänsä harmiton simuloitu tempaus, mutta huomionarvoista on se, että leffassa nähdään ensin Charlien pihalle oikeasti paskantava koira ja se ihme heijastettiin aikanaan isoimmalle kankaalle. Vaikken ole koskaan muistellut, että Carrey paskansi oikeasti, pääparassani on mielikuvituksen täydentämä kuva asiasta.

Carrey itse häpeää vain kohtausta, jossa hän lutkuttaa imettävän äidin tissiä. Hän pyysi tilannetta anteeksi otosten välillä, vaikkei alastonkohtauksiin erikoistunut b-tähti Shannon Whirry (suom. "Viisas joki kiirehtii") ollut moksiskaan. Rasvattomaan maitoon tottuneen suussa Charlien täysmaitoviikset haastavat paska-aromin haamukivun määrässä: paska on vain paskaa, mutta täysmaito maistuu sydänkohtaukselle. Ei ikinä enää tissejä!

Tässä vaiheessa uraa Carrey oli jo laajentanut repertuaaria kypsiin satiireihin ja perhe-elokuviin. Huonon maun ennätyksiä hän tavoitteli uudelleen vasta 9 vuotta myöhemmin elokuvalla I Love You Phillip Morris, jonka päävitsi on - taustalla kytevästä tositarinasta huolimatta - se, että Carrey on homo. Kevytmaitoakin etovana pitävänä olisin luultavasti siirtynyt itse liskoihin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Emilia Clarken Star ... Foto: Tom Cruise on ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Superkulli

02.06.2018 klo 22.09 3 tykkää tästä

Tänään V2:n otsikoissa Jari Tapani Peltosen paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova