Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: ninja yrjöää ulos kiveksensä

10.08.2018 klo 17.35 | Luettu: 1645 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Hot Shots 2 - kaikkien jatko-osien äiti

Vain MTV3:lla.

Hot Shots 2:n alkupuolella Rambo-parodia Topper Harley potkaisee vastustajaa kiveksiin niin, että ne tulevat ulos miehen suusta. Miten turtunut olet tällaiseen? Miten latistuneita tunnereaktiosi ovat nykyään? Vitsi on tavallaan sama kuin se, että proktologi menee niin syvälle, että hän kutittelee jo kitarisoja, tai se, että kun turvavyö pelastaa odottavan äidin kolarissa, sikiö lentää suusta, mutta eikö se silti ole melko kamala?

Kun jalkapallo kosahti kasseilleni, muut reagoivat elokuvamaisin ääniefektein, kuten repliikillä "tuon täytyi sattua!" Ei oikeastaan. Olen matkakokoa, mistä johtuen en aina ymmärrä kasseilla ajattelua ja kassihikeen perustuvia tunteita, enkä toisaalta pidä kassihuumoria niinkään merkityksellisenä kuin naiset kaunaisen mielikuvituksensa ansiosta. Hot Shots 2 on historiallinen poikkeus. Katsoin juuri elokuvan Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa trailerin, enkä saanut palautettua mieleen muuta huomionarvoista särkemistä kuin Hot Shotsin.

Kanan käyttäminen nuolena ja Saddam Husseinin ja koiran risteytys riemastuttivat nuorena, kun kreisikomediat olivat paras juttu ikinä - mutta kivesten oksentaminen vaati aivopesua: yritin tosissani kuvitella, että ukko puklasi jotain muuta. Olin melkein 12. Etsiessäni vertaistukea nyt, löysin mm. väittämän, että kohtauksen 8-vuotiaana nähnyt tyyppi oli hämmentynyt kivesten toimintaperiaatteista vielä lukiossakin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amaranthe julkaisee ... Britney Spears huome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova