Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Nicolas Cagen Taken

17.08.2018 klo 18.05 | Luettu: 1624 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Stolen

Vain Subilla.

Stolenilla ja Takenilla ei ole enempää yhtäläisyyksiä kuin muillakaan toimintaleffoilla, mutta Stolenin mainoskampanja päätti osoittaa ne, mikä on johtanut kettuiluun. Nicolas Cagen näyttelemä mies uskoo jättäneensä menneisyyden taakseen, mutta kun hänen tyttärensä kidnapataan, hänen on käytettävä "tiettyjen kykyjen kokoelmaa" pelastaakseen päivän. Mies ei ole entinen agentti, vaan varas, jolla on vihamiehiä. Ennen kuningasideaa leffan nimi oli Medallion.

Ohjaaja on sama kuin Con Airilla, joka on hyvä esimerkki menneisyydestä, jonka Cage on jättänyt taakseen. Oli kova saavutus tähdittää Con Airia, The Rockia ja Face/Offia kahden vuoden sisällä, mutta Cage ei tehnyt noina vuosina muuta ja nykyään hän suoltaa ulos viisi floppia vuodessa. Joku viimeaikaisista teoksista epäilemättä toimii, mutta lakkasin välittämästä, kun Cagen tietyille kyvyille hienosti sopiva Army of One meni pelleilyksi; tuleva kauhupsykoosi Mandy lienee pakollista katsottavaa, sillä se on Cagen kehutuin leffa Rotten Tomatoesissa.

Cage on nuorempi kuin Liam Neeson oli Takenin aikoihin, joten vielä olisi aikaa löytää oma renessanssirymistely. Se ei saa olla John Kick, jossa palkkamurhaaja kostaa kissansa, eikä se voi olla An Equalizer - reiluuden kaveri, mutta tilipäivä tiettävästi kelpaisi omaisuutensa hutiloineelle Cagelle. Kaksi linnaa Euroopassa... Kummitustalo... Dinosauruksen kallo... Taken. Siksi tähditän elokuvaa... Stolen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gasellit feat. JVG -... Suuret synttärit Kai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova