Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: piiskaseksiä rintavan Charisma Carpenterin seurassa

09.06.2018 klo 19.30 | Luettu: 2421 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Bound - Sidottu

Vain Foxilla.

Kuukautta ennen Fifty Shades of Greytä valmistui Bound - Sidottu, joka ei mainoksen mukaan tarjoa harmaata, vaan mustaa ja valkoista: piiskaajan nimi on Ryan Black. Vuotta myöhemmin Fifty Shades of Black lupasi Christian Blackin piiskaavan niin, ettet harmaaseen palaa. Kummankin arvosana on IMDb:ssä 3,5/10, aidon trilogian yltäessä neloseen. Arvostetuin versio oli pornoparodia, kunnes mummoversio Book Club liukasteli kärkeen.

Charisma Carpenterin ja Daniel Baldwinin (suom. "Jumala on tuomarini, kalju voittoni") tähdittämässä Boundissa bisnesnainen oppii kutsumaan miestä mestariksi ja itseään huoraksi, mutta samalla hän saa otteen elämästä ja alkaa kiduttaa muita. Baldwinin hahmo on hänen isänsä. Baldwineja on pari tusinaa, joten toki nimi julisteeseen pannaan, jos kuvan nuorimies vertautuu alitajuisesti Taivaansilpojan William Baldwiniin. Vanha ja karvainen Daniel pysyy sukulaisista kaukana.

Carpenterin tissit ovat hänen päänsä kokoiset, joten mielenkiintoni lörpähti jo juonitiivistelmän puolivälissä ja aloin ihastella vilkkuvaa suolitähystysbanneria, joka on immuuni Adblockille. Proktologi olisi meillekin kelpo sponsori, tai jopa konsultti perseilyn ollessa suosittua, mutta anaalivaiheeseen jääneiden ollessa vaativaisia lukijoita. Suolistobakteerit vaikuttavat mieleen ja sitä kysyisin omasta ja Carpenterin puolesta, voiko halu tuottaa paskaa lähteä sieltä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin ex-laula... Yli sata miljoonaa l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova