Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Fast & Furious hyppää hain yli, tai panskista korston kautta tuulilasiin

10.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 1129 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Fast & Furious 6

Vain kanavalla 5.

Kuutonen ei ole pettymys useimmille, joten kyseenalaistan sen, miten vilpittömästi he nauttivat viitosesta, joka puhkui johdonmukaista hulluutta tehdessään laittomia katukisoja harrastaneista nilkeistä mahtipontisia Robin Hoodeja. Kuutosen aikana sarja alkaa kärsiä The Expendables -syndroomasta, eli hahmojen hautautumisesta näyttelijöiden egojen taakse. Otsikon mainitsema tyhmä mutta huikea hetki, jossa Vin Diesel pelastaa massallaan Michelle Rodriguezin molempien lennettyä ilmaan kolarissa, on muistijäljistä päätellen sarjan viimeinen kohtaus, jossa tarina "toimii omalla painollaan".

Dwayne Johnsonin hahmon tuki tekee kunniallisista konnista hänen kaltaisiaan agentteja, joilla on enemmän tai vähemmän virallinen eli tylsä lupa tehdä mitä vaan, jotta kunniattomat konnat voitetaan. Sitten nekin aina kehittävät kunnian: kuutosessa Jason Statham ilmoittaa tappaneensa kulttisankari Hanin, mutta tällä hetkellä Johnson & Statham kuvaavat kimppaleffaa hahmojensa hassun vuorovaikutuksen jatkeeksi.

Viitonen aloitti Johnsonin matkan planeetan suosituimmaksi tähdeksi onnettomien vuosien jälkeen. Jo kuutosessa tilanne on se, että Johnsonin itsensä "legendaarisuuteen", kokoon ja painiuraan viitataan toistuvasti. Osa äijien läpästä on improvisoitua "hyvää meininkiä", mutta pari leffaa myöhemmin Johnson kuvaili kanssaäijiään "kananpaskaksi" ja "karkkiperseiksi", ja juuri siksi hän lähti Stathamin kanssa omille teilleen, joten jälkiviisastellen ja muistamatta oikeasti juuri mitään, väitän ongelmien näkyvän jo.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne Johnson kokoa... Androidit koettavat ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova