Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: mitä sokeritissit haluavat

27.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 1550 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Mitä nainen haluaa

Vain Avalla.

Nimellä oli aikanaan hymyilyttävän selkeä kaksoismerkitys, jos voit kuvitella. Nainen haluaa tai halusi: Mel Gibsonin. Kaikki halusivat Mel Gibsonin. Leffa on vuoden 2000 menestynein komedia ja Gibsonin uran toiseksi isoin hitti näyttelijänä. Kun lippu oli ostettu, joku saattoi ennen näytöstä lukea mainoslauseen, jonka mukaan Gibsonin näyttelemä häntäheikki oppii lukemaan naisten ajatukset. Ahaa, sopii.

Naisia oppii ymmärtämään näin: saa sähköisku kännissä kokeillessasi kynsilakkaa ja sukkahousuja (huom: V2.fi EI suosittele sähköiskua). Sankari oppii, että vaikka sänkyseuraa on riittänyt ja hän on virallisesti menestyjä, häntä pidetään rasvaisena. Kohelluksen jälkeen muiden huomioiminen tekee kaikesta kivempaa. Pohdin 3 sekuntia, olisiko vastaava tajuntaa laajentava sattumus auttanut skandaaleissa heti kohta rypenyttä Gibsonia nousemaan nopeammin, mutta tuskinpa. Maanisdepressiivisyyden hoito (oletettavasti) pelkällä alkoholilla meni mönkään ja päässä tuntui olevan enemmän kuin tarpeeksi ääniä, kun hän esitti kuuluisat möläytyksensä sokeritisseistä ja sotajuutalaisista.

Ironisesti ylpeille sokeritisseille ja muille jäljelläoleville Gibson-faneille on olemassa Majava, jossa masentunut Gibson ulkoistaa ylimääräiset äänet käsinukkeen, josta olisi vielä päästävä eroon. Gibsonin suoritus tekee siitäkin leffasta näkemisen väärtin, jos muut ansiot eivät, ja sen jälkeen kohut alkoivat hiljalleen vaieta.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lopezin sek... Poppari Rita Ora yll... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova