Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: hyppy paskaan tuo aina 7-8 Oscaria

11.06.2018 klo 16.54 | Luettu: 2238 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää neljä tuntia ja kuusi minuuttia elokuvaan
Slummien miljonääri

Vain Subilla.

Leffa kertoo nuorukaisesta, joka pärjää skabassa Haluatko miljonääriksi, koska hän katsoi leffan. 8 Oscaria eivät tulleet tästä, vaan näennäisen turhasta takaumasta, jossa hän hyppää huussista kakkaan, koska hän tahtoo leffatähden nimmarin. Jos ruokavalio olisi koostunut vihanneksista ja nyhtökaurasta, hän olisi ulostanut nopeammin, eikä kaverin olisi tarvinnut suuttua ja teljetä ovea. Slummien ravintopyramidi voi suositella vain soraa ja pahvia, mutta vessalukemistosta lajityypin tehneiden länsimaalaisten on syytä pohtia, voisiko Jaajon visassa pärjätä jopa ilman kohtalon johdatusta, jos sitä ei puristaisi puolta sikaa ulos joka päivä Aku Ankkaa selaten.

Schindlerin lista sai pelokkaan pojan paskahypyllä seitsemän Oscaria. Kovin on hienoa kummassakin ohjaus, kuvaus, leikkaus ja taidesuunnittelu: kun kakkaa tehdään suklaasta ja pähkinävoista kypsyttämättä seosta luonnonsuolessa, lastensuojeluviranomainen hiljenee pienemmällä lahjuksella. Slummien miljonääri keksi heittää loppuun Aku Ankan tilaajien vastustamaa intialaista paskaa eli musikaalinumeron, joten laulukin palkittiin.

Schindlerin kakkahyppääjä on juutalainen ja slummivastine on muslimi. Vaikka slummipoika ummetuksesta kärsiikin, leffat lähekkäin katsova ei voi olla muistelematta McDonald'sin mainospossua, joka kaikkien sivistyneiden tavoin neuvoo syömään kanaa. Tuijotin tuota lausetta 20 minuuttia, enkä ainakaan minä muuta ajatellut. Remonttimiehet yhdistivät vesiputken sähköjohtoon, joten odotin koko päivän tilaisuutta vetää vessani ja kirjoittaa tämän.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuija Pehkonen ja Lo... Dwayne "The Rock" Jo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova