Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Tim Burton kyllästyy apinavaimoonsa

28.06.2018 klo 16.00 | Luettu: 2184 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Dark Shadows

Vain Herolla.

Dark Shadows päättää sadun Tim Burtonista ja Helena Bonham Carterista. Pari tapasi Apinoiden planeetan kuvauksissa. Meikkitaiteilija vahvistaa, että Tim tahtoi Helenan näyttelemän apinan olevan seksikäs ja huhun mukaan Mark Wahlberg jopa pani apinaa. Studion panikoitua leffaan jäi vain pusu, mutta lohdutukseksi Tim piti Helenan ja ehkä nauhat.

Dark Shadows on vampyyrileffa, jossa Helena on pelkkä ihminen, joka suree katoavaa kauneuttaan ja juonii. Mitä tapahtui? Kuorittuaan Helenan apinasta Tim teki hänestä Corpse Bridensä, eli muita painajaisiaan mukailevan zombien, josta päähenkilö koettaa päästä eroon kosittuaan epähuomiossa. Aviovelvoitteet Tim ja Helena täyttivät silti ja Helena sai päähenkilön äidin roolin Jalista ja suklaatehtaasta.

Spoilereita! Johnny Depp on Tim Burtonin avatar. Tim ei samaistu kinkku Wahlbergiin, vaan Deppin herkkiin pöpeihin Saksikäsi-Edwardista Ed Woodiin. Depp erosi Corpse Bridestä ja pärisi hip hei, hih huh hei -tyyliin, kun lapsia piti sietää suklaatehtaalla. Fleet Streetin paholaisparturina hän tappoi takertuvan ja juonivan Helenan, mutta se näyttäytyi vielä tragediana. Hyppeli typpeli tral lal laa -tyylisenä Hulluna hatuntekijänä hän jopa soi armoa Ihmemaan pilanneelle Helenalle; mutta viimeisessä luvussa intohimo on kuollut. Sankarin elinvoimaa imeneen Helenan on kuoltava.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lankafest on yllättä... Dr. Dre ja maineikas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova