Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: James Bond reputtaa anatomian opinnot

18.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 3083 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
007 ja Kultasormi

Vain Nelosella.

Useimmat leffasarjat väsähtävät kolmannen osan tienoilla, kun uudet ideat tuoksahtavat epätoivolta. Sankarin uusimman hoidon nimi on Runsas Pillu ja yhtäkkiä puskista hyökkää hattua tai kenkää heittelevä kovismurhaaja OutoJobi tai RandomKeikka; tarina on enää parodiaa itsestään. James Bond on teoriassa malliesimerkki tästä, paitsi että kolmas leffa onnistuu. Konsensuksen mukaan vasta 007 ja Kultasormi saa legendaarisen kaavan kohdilleen.

Pöhköin tempaus on naisen tappaminen maalaamalla, mutta sekin meni täydestä. Huhu siitä, että näin rohkeaa stunttia kokeillut näyttelijä kuoli oikeasti eli sitkeästi internetiä edeltäneellä myöhäisellä kivikaudella ja myöhemminkin. Tosiasiassa ihminen ei hengitä ihollaan. Keuhkot itseasiassa eivät ole vain tupakkaa varten. Jos olet niitä perverssejä, jotka käyttävät vaatteita heinäkuussa, tiedät hyvin, millä tavalla paksu maalikerros voi olla vaarallinen, mutta maali-idea on vastaava kuin se, jos Bond hoitaisi sukupuolitautejaan elohopealla. Toki sillekin nyökyttelisi moni historiallinen tiedemies.

Hämärintä maalikuolemassa on se, kuinka käänteestä tietoisesti tehtiin fetissi mainoskampanjassa ja kuinka media on jatkanut perinnettä vuosikymmeniä. Katso alta löytyvää julistetta: se on pirun outo strippisarjakuva. 1. Bond palaa tositoimiin ja koville ottaa. 2. Hymy maittaa, kun hän hipelöi alastonta raatoa. 3. On tosi jännää pusutellakin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mira Luoti perjantai... 'Elämä alkaa 66-vuot... >

Keskustelut (3 viestiä)

eofihwevnwoi

18.07.2018 klo 17.38 1 tykkää tästä

naa kolme ekaa on aina pakko katsoa mutta sen jalkeiset jaa yleensa valista

onko sitten kyse kusarista, seanista, alun virkeydesta vai mista mutta nama kolme melkein valtaavat leffahistorian top kolmosen
Faarao

18.07.2018 klo 21.52 4 tykkää tästä

Olipa erikoisen typerä arvostelu klassikko Bondista !
Vai oliko tarkoituksella ?
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.07.2018 klo 10.01 1 tykkää tästä

Tänään tv:ssä -osiossa Peltonen tarttuu omalla tyylillään johonkin esitettävän elokuvan erikoispiirteeseen. Kaikki on tarkoituksellista.
Muokannut: manu 19.07.2018 klo 10.02

Kirjoita kommentti

74905

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova