Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: seksivau - tämä Charlize Theron kelpaisi lesboillekin!

29.06.2018 klo 18.35 | Luettu: 2625 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Monster - Aileen Wuornos

Vain Subilla.

Okei. Vitsi on se, että kuvankaunis Charlize Theron on meikattu karuksi rekkalesboksi, joka tappaa miehiä. Sori siitä kaikille. Kukaan ei väitä, etteikö tavallinen Theron viehättäisi useampia naisia, ja on selvää, että joka toinen mies ryhtyy googlettamaan kiimaisena, kun vihjaan, että "kauhea" rekkalesbo-Theron näyttää tissit imutellessaan Christina Riccin kanssa. Tissit ovat tissit.

Theron voitti Oscarin. Samoin teki kuvankaunis Nicole Kidman, kun hänelle tuunattiin perunananenä ja mummokampaus elokuvassa Tunnit, jossa hän näyttelee feministilesboa. Samoin teki kuvankaunis Javier Bardem, joka tappaa miehiä elokuvassa Menetetty maa - ja hän on myöntänyt itse, että Oscar taisi tulla (ranskalaisen ilotytön) kampauksesta, joka ei hänelle sovi.

Pointti on tämä: Menetetty maa on yliarvostettu? Se on, mutta aihe ei herätä enää intohimoja, joten odota, kun luen vielä pari listaa rumiksi meikatuista kaunottarista. Useimmat takkutukkaiset, rillipäiset ja puuterista vapaat hammasrautaversiot supertähdistä ovat ihanampia kuin normaalit versiot? Homeovestiitti on henkilö, joka korostaa sukupuoltaan. En pidä heistä. Olen silti sitä mieltä, että illan elokuva on onnistunut kertomus hirviöstä. Se oli pointtini koko ajan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkikokki Gordon... Shyamalanin Unbreaka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova