Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: kenraali Zod, Red Skull ja Mandariini liittoutuvat

30.06.2018 klo 17.00 | Luettu: 2424 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Priscilla - aavikon kuningatar

Vain Yle Teemalla.

Värikkäiden supersankareiden ystäville on tiedossa todellista herkkua, kun kenraali Zod (Teräsmies II), Red Skull (Captain America: The First Avenger) ja Mandariini (Aldrich Killian on todellinen Mandariini Iron Man 3:n mukaan) liittoutuvat ja lähtevät Australian kiertueelle. Elokuvan puvut palkittiin Oscarilla, mihin yksikään nykyaikaan sijoittuva elokuva ei ole kyennyt sittemmin.

Priscilla on paku, jolla pojat ylittävät autiomaan, kun Red Skullin vaimo tilaa show'n omistamaansa hotelliin. Matkalla he treenaavat ja taistelevat homofoobikkoja vastaan ja räiskyvät persoonallisuudet ovat törmäyskurssilla. Kenraali Zodin henkimä ylpeys ja vahvuus on luotu ristiriitaisella tekniikalla: Terence Stamp (suom. "Paljaaksi hiottu postimerkki") näytteli häntä kuvitellen olevansa kaunis nainen, mutta ohjaaja yritti tehdä hahmosta mahdollisimman ruman kertomatta tätä Stampille.

Kun näyttelijät harjoittelivat elämää suurempia roolejaan kännissä, totuus jokaisesta paljastui: Stamp päätyi jahtaamaan naisia ulkoisesta olemuksestaan piittaamatta ja Hugo Weaving sammui pöydän alle, mutta Guy Pearce on syntynyt ylitseampuvan röyhkeäksi superkonnaksi.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Terveysongelmat estä... The Raid -leffojen s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova