Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: kiimaisia kahle- ja roolileikkejä

03.06.2018 klo 12.15 | Luettu: 3562 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Rio

Vain Foxilla.

En koijaisi klikkaamaan juttua animaatiosta, jos kyse olisi vain parin eläimen hitaasti kehittyvästä romanssista. Ensimmäinen Rio on mieleenpainuva, koska se kertoo myös papukaijojen ystävistä, joita innostaisi rehti otsikko "puluseksiä, katso kuvat". Miespuolinen ihmissankari imitoi usein lintuja ja rakastaa eritoten täpläpöllöjä. Hän tapaa suurisilmäisen ja pisamanaamaisen naisen, jonka elämänkumppani on tähän saakka ollut lintu. Rio on karnevaalikaupunki, jossa on lupa pyörittää peppua lainahöyhenissä, joten lintuja parittaessaan superfurryt saavat aikaan keskinäistäkin kivaa.

Kuuma on lintujenkin suhde. Lajinsa viimeinen uros on lentokyvytön evoluution umpikuja, mutta kun hänet kahlitaan naaraaseen, joka jotenkuten onnistuu pitämään heidät hengissä, naaras vähitellen tottuu häneen. Tämä on ainoa ymmärtämäni keino, jolla kukaan onnistuu harrastamaan seksiä. Kirjoitin kerran samantapaisen tarinan, jossa soturitar tottuu hintahtavaan velhoon, kun he jumittuvat ahtaan suojakuvun alle tuntikausiksi.

Pixar perui liskoseksielokuvansa Newtin tämän teoksen vuoksi: tarinat olivat liian samankaltaisia ja Pixar pitää itseään firmana, joka julistaa, ketkä kävelevät eteenpäin. Siksi se ei yllätä, että Pixarin pomo on yhä virkavapaalla epätoivottujen halien vuoksi. Kaikessa on kyse seksistä, paitsi seksissä, jossa on kyse vallasta. Muun muassa taiteilijat McFan (ylhäällä) ja DragonFirebender (alhaalla) uskovat luoviin vallankäytön muotoihin; tummempi pulu on uros.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilman kyseistä napos... Lounaasta nimekkään ... >

Keskustelut (1 viestiä)

EiMullaMuuta

03.06.2018 klo 13.01 7 tykkää tästä

Tänään V2:ssa: Zeitii Peltosen kuuman kosteita aivopieruja. Lue ja katso kuvat!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova