Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Mies ja alaston ase -mies vetää pohjat

17.09.2018 klo 17.00 | Luettu: 1949 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Scary Movie 5

Vain Subilla.

David Zucker ohjasi klassiset parodiat Hei me lennetään ja Top Secret osana ZAZ-kolmikkoa ja yksin ensimmäiset Mies ja alaston ase -leffat. Wayansin veljesten Scary Movie on nuorekkaan energinen sähläys, joka ei tuhonnut Zuckerin perintöä, mutta sen aloittama Movie Movie -trendi tuhosi ja Zucker auttoi.

Pappa Zucker ohjasi Scary Moviet 3 ja 4, mikä on sama asia, kuin jos Steven Spielberg ohjaisi Stranger Thingsin seuraavan kauden tai Ready Player Onen. Tässä vaiheessa sarjalla vielä oli ystäviä. Zucker on myös viitosen kirjoittaja, tuottaja ja laajojen uusintakuvausten ohjaaja: alkuperäinen ohjaaja ei edes osallistunut ensi-iltaan. Viitonen köpöttelee hitaasti ja uskoo viittausten ja huutamisen olevan huumoria, joten leffa on vähemmän hauska kuin Zuckerin sydänmonitori olisi yhtä tasapaksusti ulistessaan.

Leffa päätyi IMDb:n surkeimpien leffojen listalle Disaster Movien, Epic Movien, Date Movien ja Extreme Movien väliin. Zuckerin ura jäi tähän. Sarjan tähti Anna Faris ymmärsi jäädä kotiin valmistautumaan Emoji-elokuvaan: muutamille muille palaaville naamoille vetelä kohtaussarja ei osaa antaa edes vanhoja rooleja. Julistekin kuuluu 90-luvun photoshopkisan jumbosijalle. Bongaa Ted-nalle: Ted on härski komedia, jota tämä PG-13-parodia "parodioi" vain tällä julisteella.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Travolta homose... Suosikkipoppari puhu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova