Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: itsetuhoisuutta aiheuttava Star Wars

27.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 1972 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Star Wars: Episodi I - Pimeä uhka

Vain Nelosella.

Otsikko on hieman harhaanjohtava: kyse ei ole Disney-ajan Star Wars -elokuvista.

Jar Jar Binksin näyttelijää Ahmed Bestiä kuvailtiin hetken ajan potentiaaliseksi tulevaisuuden tähdeksi. Tämän huomioiden on ymmärrettävää, että Best koki myös median kääntyvän häntä vastaan, kun Star Wars: Episodi I saapui teattereihin ja "raiskasi fanien lapsuuden". Kritiikki on pääasiassa kohdistunut George Lucasin visioon, eikä Bestin suoritukseen, mutta toisaalta Binks itsessään on pyhän raivon selkein kohde.

Tuoreen twiitin mukaan Best harkitsi elämänsä päättämistä elokuvan vuoksi. Sekä Binksin vihaajat että fanit kommentoivat olevansa onnellisia, että Best pääsi ajatuksen yli - pusuja ja haleja heille ja Bestille. Allekirjoittaneen määritelmä punk-asenteelle on se, että kun Binks kaikesta huolimatta palaa Kloonien hyökkäyksessä, konsensuskoneistoa vastaan kapinoivat tuulettavat. Binks on loistava, virheetön hahmo - sci-fin historian suuria persoonallisuuksia -, jos hyväksyt kaikki tavoitteet. Demokratia äänestää valtaan Sith-lordin, koska Binks puhuu hänen puolestaan: Hessu Hopot samaistuvat satuilevaan Binksiin, josta tuli sattumalta sankari, vaikka hän hyväuskoisesti siunaisi jopa muurin Meksikon rajalle.

En arvaile, harkitsiko Best deltreetä vakavammin kuin harkitsin sitä itse samoihin aikoihin, samaistuessani vahvasti Anakiniin (minäkin olin paras, mutta hiekka on pirun ärsyttävää, koska se menee kaikkialle). Periksi ei kannata koskaan antaa. Ahmed näki poikansa syntymän ja minä 130 000 klikkausta, kun keksin otsikon "Tom of Finland tavoitteli ykköspallia; joutui tyytymään kakkoseen".
V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lopez ja 's... Mowgli eli synkempi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova