Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Turhapuro, jota terve tahtoo vetää turpiin

10.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 3629 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Uuno Turhapuron veli

Vain Subilla.

Tämä on toinen negatiivinen Turhapuro-juttu peräkkäin, mutta kritiikki ei kohdistu Pekka Puupäätä palvotumpaan kotimaisen komedian jumalaan. Uuno Turhapuron veljessä Uunoa ei nähdä, koska joku johtoportaan ihme spede oli riitautunut Vesa-Matti Loirin kanssa. Tiimi todisti, että Vesku on absoluuttisesti korvaamaton, ikään kuin englanniksi dubattu Aladdin ei olisi tehnyt asiaa selväksi hiljattain.

Veljen näyttelijä Esko Salminen (suom. "Esko Salminen") koettaa ottaa omakseen sen jutun, että Turhapurot ovat narsistisia helppoheikkejä, mutta jo hänen isomummonsa päättivät latotansseissa sen, onnistuuko hän: geeneissä pitää olla tasan oikea määrä karismaa ja kusta. Veljen esittelevät huijaukset ovat sympaattisia kuin mummon potkiminen ja siinä hänen legendansa melkein jo olikin. 70-minuutin spektaakkeli ei aidosti tarvitse veljeä mihinkään.

Voisin jauhaa iltapäivän pelkästä julisteesta, vaikkei se paljasta pottakampausta. Salmisen naama on kaikkien aikojen tikkataulu ja se pitäisi painaa päärynäpalloihin ja Euroshopperin wc-paperiin. Ainoa haastaja on Luokkakokous-julisteiden Sami Hedberg, eikä hän pääse lähelle, vaikka hän raiskasi Aku Hirviniemen ja näyttää juuri siltä. Ed Wood on aliarvostettu: Hannu Seikkula on ohjaaja, jonka uralle mahtuu tämä ja Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Täsä o sul tämmöne ... Alkuperäinen Lando C... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

10.07.2018 klo 17.52 2 tykkää tästä

Kyllä tällä mainospuheella leffalle ainakin yksi katsoja tulee lisää.
lainaa
Anomuumious

10.07.2018 klo 18.13 1 tykkää tästä

Spede Pasanen oli kusipää ja mulkku ihminen. Tosi tarina
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova