Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: vastanäyttelijän vihaaminen vain parantaa seksuaalista kemiaa

22.12.2018 klo 16.00 | Luettu: 1488 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Dirty Dancing - Kuuma tanssi

Vain Avalla.

Michael Douglasin komediasta Ihan kuin rakkautta leikattiin eroottinen tanssikohtaus, joten käsikirjoittaja lohdutti itseään kynäilemällä tämän teoksen, joka mahtipontisimpien lausuntojen mukaan sai sukupolven verran naisia tanssimaan ja on Star Wars tytöille. Eliittiperheen tyttö iskee silmänsä tanssiopettajaan ja Oscar-palkittu biisi (I've Had) The Time of My Life spoilaa lopputuloksen.

Patrick Swayze ja Jennifer Grey olivat esiintyneet yhdessä jo trillerissä Punainen vaara. He eivät pitäneet toisistaan, mutta Swayze tahtoi jatkaa yhteistyötä. Suhteen laatu vaihteli kuvausten aikana: harjoittelu sujui erinomaisesti, mutta pian he nahistelivat ennen jokaista kohtausta. Kun tuottajat olivat huolissaan, he näyttivät tähdille testimateriaalia todistaakseen, miten hyvin homma voi toimia, joten Swayze ja Grey löysivät inspiraation uudestaan.

Julisteessa Grey halaa takanaan seisovaa Swayzea asetelmallisesti. Elokuvassa asetelmallisuuden harjoittelu saa sankarittaren kikattamaan ja opettajan turhautumaan, tai käytännössä: Grey kikatti lakkaamatta, Swayze ärsyyntyi kasvavissa määrin ja ohjaaja päätti käyttää tätä. Väsymystä ja turhautumista hyödynnetään vastaavasti useampaan kertaan ja yhdessä improvisaation kanssa se luo leffalle pulssin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ozzy Osbourne viimei... Tänään tv:ssä: Joulu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova