Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: eeppinen maailmanloppujen putki!

15.06.2018 klo 16.00 | Luettu: 1651 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia
Maailmanlopun merkkeihin

Vain kanavalla 5.

Komedia This Is The End kertoo, mitä Seth Rogen ja ystävät tekisivät maailmanlopun kynnyksellä. Leffa on rikkaiden pervojen seuraleikki, joka koettaa saada kaikki tekemään jotakin noloa itseään näytellessään: patoumat purkautuvat ja Michael Cera saa mäiskiä Rihannan peppua. James Francon ja Jonah Hillin teennäisyys on iso teema ja Rogen joutui kuvauksissa puuttumaan siihen, kun he haukkuivat toisiaan liian innokkaasti. Rogenin mukaan käsikirjoitus tekee monista itsensä vastakohtia, mutta toisen kirjoittajan mukaan 85% leffasta on improvisoitu.

Heti perään nähdään Myyntimies Jethro matkoilla. Minulla ei ole mitään Jethro Rostedtia vastaan: vain koska tämä on huumoria, sanon "omana itsenäni", että tosi-tv ja Rostedtin puolue kokoomus ovat Saatanasta ja Rostedt on mairea läski ja turkulaiset pitäisi kieltää - heh heh! En tiedä, miksi Jethro on tulilinjalla, eli kahden kesällä 2013 valmistuneen maailmanloppukomedian välissä.

The World's End on Shaun of the Deadin ja Hot Fuzzin henkinen jatko-osa, jonka nimi viittaa sekä pubiin että maailmanloppuun. Harkitusta ja hallitusta komediasta ei ole mitään pahaa tai ironista sanottavaa, joten voin vain toistaa oivallukseni arvostelusta: leffa on juomapeli. Simon Peggin ja Nick Frostin ryyppyputki muuttuu sitä omituisemmaksi, mitä vahvemmassa pierussa he ovat, joten jos et jo valmiiksi näytä Rogenilta, Hilliltä, Rostedtilta, Frostilta tai V2.fi:n toimittajilta, suosittelen kaljaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sannilta yllätys, po... Wesley Snipes kohtaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova