Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Jim Carreyn komedia loukkaa heteromiestä

06.06.2018 klo 17.50 | Luettu: 2948 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Nuija ja tosinuija

Vain Nelosella.

Vaikka Homer Simpson ja Eric Cartman ovat tanakoita, kumpikin on kokeillut kehonrakentajille tarkoitettua massanlisäysjauhetta. Mies, jonka vuoksi en osaa pitää tuota vitsinä, kuvailee Nuijan ja tosinuijan loppuratkaisua idioottimaiseksi. Leffahan on hauska, mutta kyllä syö miestä, etteivät Harry ja Lloyd lähde rasvaamaan bikinityttöjä. Veistä käännetään haavassa, kun Lloyd vaikuttaa ymmärtävän virheen, mutta - ei vitura! - säntääkin korjaamaan ajo-ohjeen. Analyysi on faktaa mieheltä, jonka luona näin ensi kertaa pornoa ja tekopillun.

Miksen ollut mukana? Oli tarkoitus lähteä ja minä huomasin, että kaksi pääsi leffaan yhden hinnalla. Kaveri nyt vaan oli niin nuija, että hän kutsui mukaan tuntemattoman, mikä oli paitsi solvaus, myös matemaattisesti mahdotonta tässä yhteydessä. Lähdin karkuun, kun näin kaukaa heidän päristelevän mopolla. No, pian suhde normalisoitui, toistaiseksi.

Jim Carreyn visiota voi myös kunnioittaa. Hän ei suostunut edes kokeeksi filmaamaan heterolopetusta: Harry ja Lloyd tarvitsivat vain toisensa. Carrey anoi vastaparikseen Jeff Danielsin ja myös piti hänet mukana, kun studio yhä haaveili oikeasta koomikosta. Muun muassa talk show't ovat osoittaneet, että tämä ystävyys kestää; jotkut tietävät, kenen selkään kusta ja jäätyä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussi kertoo b... Michael Jacksonin ty... >

Keskustelut (1 viestiä)

wfoinvdvoh

06.06.2018 klo 21.17 1 tykkää tästä

jos maailmassa vois olla vaan yks leffa niin se olis taa. melkeen itku tulee kun miettii miten hieno
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova