Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: aika on kirjaimellisesti rahaa juoksusci-fissä

21.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 1268 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
In Time

Vain Subilla.

Olen nähnyt tulevaisuuden. Muokatut ihmiset lakkaavat ikääntymästä fyysisesti täytettyään 25. He kuolevat vuoden sisällä, elleivät he tienaa lisää aikaa. Aika on valuutta, jolla voi tehdä muutakin. Köyhät kuolevat nuorina ja rikkaista tulee kuolemattomia. Tämä olisi kauheaa rikkaille, sillä tällaisessa maailmassa lupaavalta kuulostavat sci-fileffat kertoisivat lähinnä sinne tänne juoksentelusta, koska suuri yleisö koostuu kakaroista, joille äksöni ja Justin Timberlake ovat kova juttu.

Kuten yli 25-vuotiaat oivalsivat, tilanne on pääpiirtein jo totta. Köyhähän nimittäin kuolee (nälkään), ellei hän juoksentele pöllimässä rikkaiden luottokortteja (tai saa maagisia elinvoimapisteitä Robin Hoodilta tai muilla keinoin). Rikkaita ei kosketa ilmastonmuutos tai rapistuva terveydenhuolto ja sitä näyttääkin nuoremmalta, kun supertohtori kiskoo takaraivon ihon poninhännälle.

Pitkää päivää painavat pulliaiset eivät jaksa keskittyä raskaaseen sci-fiin, joten sci-fi-ideoiden tehtävä on kuulostaa hyvältä julisteessa ja sittenpä Timberlake voi intoilla haastatteluissa, ettei missään leffassa juosta yhtä paljon, paitsi ehkä Forrest Gumpissa. In Time menestyi hyvin, joten näyttelijänuraa asiallisilla sivurooleilla alustanut poptähti vaikutti pääsevän vauhtiin kankaillakin, mutta hän ehkä arvioi menestyksensä salaisuuden väärin. Seuraava trilleri Runner Runner menestyi heikommin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Andy Serkisin poika ... Tältä Oscar-voittaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova