Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: naisia kähmivästä ohjaajasta tehtiin oman tarinansa roisto

27.05.2018 klo 13.00 | Luettu: 2792 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Toy Story 3

Vain Nelosella.

Kenestä puhun? Hän on värikäs, pulska, kova halaamaan ja näennäisesti viisas ja hyväsydäminen johtaja, kunnes paljastuu, että valta on kihahtanut hattuun ja hyypiö on paras viskata roskikseen. Saat 10 pistettä, jos vastasit Lots-O'-Huggin' Bear (suom. "Tuhti-karhu") tai John Lasseter (suom. "Vessa Leicesterissä").

Siitä on yli puoli vuotta, kun Lasseter - ensimmäisten Toy Storyjen ohjaaja ja Pixarin ja Disneyn animaatiostudioiden pomo - pyysi anteeksi "epätoivottuja haleja" ja jäi virkavapaalle. Lasseter on lääppijä, jonka alaiset ovat nimenneet "The Lasseteriksi" väistöliikkeen, jolla estetään pomoa laskemasta kättä reidelle. Ongelmat on tiedetty Pixarin sisällä, joten kuka uskoo, että Lots-O'-Huggin' Bear on sattumaa? Lasseter on kolmosen tuottaja, mutta hänen osuutensa on aiempaa pienempi.

Lasseterin tragediassa kirpaisee se, etten pitänyt maireasta äijästä, mutta annoin tunnustuksen DisneyToon Studiosin tason parantamisesta, eli Helinä-keiju-animaatioista, joista saatoin kehittää sopimattomia ajatuksia. Yksi karuimmista Lasseter-otsikoista on "Hän oli sopimaton keijujen kanssa": Lasseter tahtoi bilettää kera keijujen näyttelijöiden, eivätkä kollegat uskaltaneet jättää häntä valvomatta. Kylmää hikeä otsalla koin takauman edellisestä tilanteesta, jossa käytin havaijipaitaa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Räiskyvän veristä sc... Flow lisäsi nimiä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova