Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: tissit eivät ole koskaan tuoneet suurempaa helpotusta

23.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 3567 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Brokeback Mountain

Vain Subilla.

Moonlight on kiva nollabudjetin kohtauskokoelma, mutta historiallinen homo-Oscar olisi kuulunut homojen Titanicille eli Brokeback Mountainille, jossa on digitaalisia lampaita ja kaikkea. Asiat kehittyivät vuosikymmenessä. Brokebackin Oscar-kampanjan aikana moni veikkasi, etteivät Hollywoodin jäärät lämpene ja niin siinä kävi, että rasismidraama Crash keräsi äänet heiltä, jotka tahtoivat olla edistyksellisiä, mutta säilyttää vähän rotia.

Jo aikalaiset löysivät yhden epäkohdan elokuvastakin: kun Anne Hathawayn ja Michelle Williamsin tissit näytetään, ainoa ilmeinen syy on niinsanottujen heteromiesten sydänkohtausriski. Se ei menisi läpi, jos ohjaaja väittäisi hyvien tissien korostavan homostelulle omistautumista: leffa tietää olevansa niin hyvä, että vaimot raahaavat saliin miehenpuolikkaita ja kaupallinen potentiaali maksimoituu, kun äijien annetaan hörähtää tuleville uhreille "no, oli siinä tissejä, öhö hö".

Leffa on niin hyvä, että kristillinen sivusto antoi -4 pistettä moraalisista arvoista, mutta 3,5/4 tähteä taide- ja viihdearvosta. Jos nörtti ei ole leffaa nähnyt, virhe on korjattava Heath Ledgerin suorituksen vuoksi, jottei se valhe seuraa hautaan saakka, että Ledger oli "yllättävän" hyvä Jokerina. Jake Gyllenhaal tekee vahvaa työtä leffatähtenä, mutta Ledger muuntautuu täysin eri henkilöksi ja välttää liioittelun. Jos tästä tehtävästä ja tisseistä huolimatta sittenkin muutut homoksi, kysy kavereilta, kuka on yllättynyt, ennen kuin suoritat terrori-iskun V2.fi:n toimistoille.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Missasitko Bruce Dic... No huh, Kreikan upea... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.09.2018 klo 20.35 4 tykkää tästä

Tämä lienee yksi Xbox-poikien lempparielokuvista.
lainaa
Pleikkaridude

23.09.2018 klo 22.34 2 tykkää tästä

Vieläkö tällaiset konsolisodat ovat olemassa? :D Tämä oli hienoa ajanviihdettä Peliplaneetassa joskus 2004.
lainaa
Kyylä

24.09.2018 klo 09.40

Jotenki tää foorumi kerää kaikki pahimmat tupauunot yhteen, vertaa konsolifinin kiltteihin lampaisiin ;D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova