Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: viinamäen miesten kunniaa loukataan

14.09.2018 klo 17.00 | Luettu: 1226 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Kauhea kankkunen 2

Vain Nelosella.

Kauhea kankkunen 2 on tunnetusti sama elokuva kuin ykkönen. Ohjaaja Todd Phillips on antanut ymmärtää, että se itsessään on vitsi. Remuporukka herää nyt Thaimaassa. Kukaan ei muista mitään. Taas yksi jätkä on kadoksissa. Jopa Mike Tyson tekee paluun. Hän näyttelee yhä hassunhauskaa, raiskauksesta vankilaan tuomittua ja vastustajansa korvan irti purrutta ex-nyrkkeilijää, eli itseään, mutta muut näyttelijät vetivät rajan siihen, että suustaan pahaa alkoholistia Mel Gibsonia ei sivurooliin huolita.

Kamoon: kenellä Hollywoodissa on ollut kaameammat kankkuset kuin Gibsonilla? Gibsonin oli määrä näytellä tatuoijaa, enkä tiedä, minkälaiseen itseironiaan hän on valmis, mutta mikä olisi hauskempaa, anarkistisempaa tahi sielukkaampaa kuin se, jos porukka heräisi jatko-osassa itseään näyttelevän Gibsonin kanssa ja etsisi sovitusta hänen seurassaan?

Sysipaskan trilogian suuri rikos on se, ettei kankkusta kunnioiteta, vaan sen maineella ratsastetaan. Sankarit ovat syyntakeettomia. Heidät on huumattu. Nämä leffat houkuttelevat äärelleen jokaisen, joka on herännyt sammuttamaan lämpöisistä leivistä alkunsa saanutta tulipaloa kaljapullo perseessä ja sykkivä morkkis takaraivossa, mutta samaistuttavien seikkailujen tilalla on tissuttelevia snobeja, jotka eivät hylkäisi kehitysvammaista kaveriaan, vaikka se wc-harja syöttäisi heille rotanmyrkkyä. Toisto toimisi, jos tyypit joisivat itsensä ojaan joka kerta omasta tahdostaan, eli realistisesti.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apulannalla tarjolla... Bitching! Westworld ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova