Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Rowan Atkinsonin leffa ei ole masentavan huono

15.09.2018 klo 15.05 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Johnny English

Vain kanavalla 5.

Se on harmi Mustan kyyn ja Mr. Beanin ystävälle, että haukutusta Johnny English -sarjasta tuli loppusijoituspaikka Rowan Atkinsonille. Atkinson ei ole masentunut. Ensimmäisen Englishin jälkeen brittilööpit väittivät muuta ja Atkinson voitti oikeusjutun. Atkinson kritisoi sensationalismia ja mielenterveysongelmien leimaamista, joten en väitä, että fani vajoaa henkilökohtaiseen helvettiin, kun Atkinson ei luo uutta. Reaktio on "höh".

Laiskoja James Bond -parodioita riittää. Atkinsonin ylpeys ennen lankeemusta toimii, mutta on hankala sanoa, luuleeko hän tekevänsä uutta vai katsojan syntyneen eilen. Mies ja alaston ase 2½:ssa sankari paljastaa yleisölle lihavan miehen pyllyn todistaakseen, että hän on huijari, jolla ei ole Whistler's Mother -taulun muotoista syntymämerkkiä. Hänellä on se. Johnny Englishissä Atkinson paljastaa lihavan miehen pyllyn yleisölle todistaakseen, että hänellä on tatuointi. Hänellä ei ole. Sattumaako? Whistler's Mother -taulu on Atkinsonin Bean-elokuvan juoni ja sekin valmistui 2½:n jälkeen.

Puolet Englishin kirjoittajista ovat aitoja James Bond -kykyjä, mutta joudut selittämään Skyfallin ja Spectren pointin, ennen kuin pidän tätä hyvänä asiana. English oli alunperin Atkinsonin näyttelemä nimetön agentti luottokorttimainoksessa ja se olisi riittänyt. Atkinsonin oma arvio ykkösosasta: "viisi hyvää vitsiä ja paljon tyhjäkäyntiä".

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 15-vuotiaana yläosat... "Naisten Frankenstei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

74110

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova