Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: 2000-luvun noloin Marvel-floppi heti Punisherien jälkeen

28.11.2018 klo 17.28 | Luettu: 1915 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 3 tuntia, 31 minuuttia ja 12 sekuntia elokuvaan
Elektra

Vain Subilla.

2000-luku on Marvelin. Jokainen Marvelin sarjakuviin perustuva elokuva on tienannut vähintään 100 miljoonaa dollaria, paitsi The Punisher, Punisher: War Zone ja Jennifer Garnerin tähdittämä Elektra. Pointti ei ehkä täysin avautunut keskivertokuluttajalle, kun joku Sigmund Freudin teorialta kuulostava tusinakostaja Elektra kuoli Daredevil-leffassa, mutta vihjatusti ei kuollutkaan. Daredevilin tv-sarjaversion Elektra on saanut vaihtelevaa palautetta, mutta sarja sentään esitti Elektran psykoottisena antisankarina ja kytki hänet maagiseen ninjajärjestöön, mikä selitti jeesustelun.

Omassa elokuvassaan siviilejä suojeleva Elektra kohtaa muun muassa taikatatuointimiehen, jonka masun elävä ja muriseva susi vaikuttaa vertauskuvalta popparikippoa epätoivoisesti louhivan katsojan närästyksestä. Kuvagalleriaa vilkaistuani muistin myös, että Elektra esittelee tissejä punaisessa korsetissa, kettingeillä kiinni pysyvässä t-paidassa, auki revähtäneessä karategissä ja ottamalla paidan pois - Daredevilissä nähty nahkatoppi sen sijaan oli väärässä galleriassa?

Jos Halle Berryn riemastuttavan irstas, mutta taikameikkivoidetta vastaan taistellut Kissanainen ei myy tikettejä, ei myy Elektrakaan. Näiden kahden flopin vuoksi tarvittiin 10 vuoden tauko ja Wonder Womanin panssaroidut tissit, ennen kuin kukoistava lajityyppi muisti, että sukupuolia on (karkeasti sanoen) kaksi. Sarjakuvissa aloittaneilla naissankareilla menee niin huonosti isolla kankaalla, että jopa pelihahmoilla menee paremmin ja se on jo karua.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turmion Kätilöt lämm... Game of Thrones -kau... >

Keskustelut (2 viestiä)

make

28.11.2018 klo 17.42 2 tykkää tästä

Niin paitsi, että Punisherit olivat ihan ok leffoja näihin muihin kurapaskeisiin verrattuna. Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä - paska on hyvää.
lainaa
gwovngdscpojqe

28.11.2018 klo 18.01 1 tykkää tästä

jenniferin takia voi katsoa tosin se on yhta paljon elektra kuin milla jovovich on jill valentine
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova