Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Schwarzenegger-kiihkoilun järjetön väkivalta toistui heti tosielämässä

19.12.2018 klo 16.15 | Luettu: 1989 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia ja 45 minuuttia elokuvaan
Isäni on turbomies

Vain Subilla.

Uusi kutiava Elmo-nukke loppui Pohjois-Amerikan kaupoista kiitospäivän jälkeisessä ostoshuumassa 1996, mikä johti tappeluihin ja mellakoihin. Viikkoa aiemmin teattereihin oli saapunut Arnold Schwarzeneggerin komedia Isäni on turbomies, joka kertoo täsmälleen samasta asiasta: ihmisenä epäonnistuneen aikuisen on pakko saada kakaralle sesongin siunatuin lahjus. Amerikkalaiset olivat tapelleet aiemmin mm. Kaalimaan kakaroista, joten leffa on onnistuminen draamana eikä dystopisena ennustuksena.

Turbomies seikkailee keksityssä Power Rangers -parodiassa. Tuottaja on vakuutellut, ettei leffa ole lelumainos, vaikka Arskan tavoittelemia Turbomies-nukkeja tehtiin oikeastikin: oheissälä oli suhteellisen vaatimatonta osittain siksi, että leffa parsittiin kokoon pikavauhtia. Arskan versio Apinoiden planeetasta kosahti ja studio tuumasi, että hän voi ottaa sen 20 miljoonaa dollaria myös tästä teoksesta, joka saadaan samana vuonna ulos.

Lopputekstikohtaus enteilee jatko-osaa kauan ennen Marvelin nousua, mutta kakkonen tehtiin vasta 18 vuotta myöhemmin. Siinä parrakas, lihava ja lupsakka koomikko Larry the Cable Guy yrittää löytää tyttärelleen nallekarhun. Jos olisin maahantuojalla töissä, taistelisin viimeiseen saakka, jotta suomenkieliseksi nimeksi saadaan Isäni on karhumies.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rock lisäsi n... Olen suomalainen, il... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.12.2018 klo 20.19 2 tykkää tästä

Yksi Arskan parhaista leffoista.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.12.2018 klo 09.32 1 tykkää tästä

Sí, tää on klassikko!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova