Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: riisu seksibimbo puukolla, nörtti, saat vaimon

04.12.2018 klo 17.00 | Luettu: 2176 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Killers

Vain Subilla.

Killers toimii lähes yhtä hyvin romanttisena komediana kuin Oliver Stonen & Quentin Tarantinon sarjamurhasatu Natural Born Killers, paitsi etteivät teennäiset, vaivaantuneet ja muoviset nilkit vaikuta syntyneen tappajiksi, joten uskottavuudessa on puutteita. Esikuva on todennäköisesti True Lies, mutta on olemassa keski-iän pikantiksi kypsyttämä kukko Arnold Schwarzenegger ja aromipesä Jamie Lee Curtis, ja sitten on allaspoika Ashton Kutcher ja murmelinarttu Katherine Heighl.

Kyyhkyläiset ovat klubilla bailaamassa. Kutcher ilmoittaa tahtovansa nähdä Heighlin alasti. Toinen mies kutsuu Heighliä huoraksi, joten Kutcher lyö turpiin ja vie Heighlin huoneeseensa, jossa hän repii mekon auki puukolla ja tunnustaa olevansa tappaja - näin naisia isketään. Jos veri virtaa suonissasi, oletat tilanteen olevan alkukantainen seksifantasia, joka toimii joillekuille, kun mielentila on oikea. Väärin. Absoluuttisesti mikään ei toimi. Kutcher ja Heighl ovat takeltelevia nörttejä. Heighlin katse on vielä terävä, kun hän saa puukosta, mutta ennen paljastusta eli kolme sekuntia myöhemmin hän on nukahtanut, joten - pim - nyt hänestä tuli tappajan tietämätön pikkuvaimo.

Ja sitä rataa. Katso julistetta. Se on takuu laadusta ja tekijöiden todellisuudentajusta. Näiden hirveiden Heighl-leffojen putki alkoi reilut 10 vuotta sitten ja joskus tekisi mieli katsoa ne uudestaan samasta syystä kuin aikuiset pukeutuvat vaippoihin ja/tai käyvät ruoskittavina. "Murmelinarttu" on tavallaan kehu ja Heighlin tragedia on se, ettei hän käsikirjoituksia valitessaan tiedosta olevansa ällöttävä tyttöpöpöpainajainen, jollaisiin on biologian opintojen mukaan mahdollista kiintyä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomipop Festivaali ... Marvelin Captain Mar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova