Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: paska leffasarja, johon Dwayne Johnson saattaa palata vahingossa

23.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 1975 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Skorpionikuningas

Vain kanavalla 6.

Dwayne Johnsonin Skorpionikuningas on kuolevaisille Muumion jatko-osan (Muumion paluun) esiosa. Tosinörtille se on vuoden 2017 The Mummyn esiosan (Muumio: Lohikäärmekeisarin haudan) esiosan (Muumion paluun) esiosan (Muumion) esiosan (Skorpionikuningas 5:n) esiosan (Skorpionikuningas 4:n) esiosan (Skorpionikuningas 3:n) esiosa, jolla on yksi esiosa (Skorpionikuningas 2). DVD-leffoja tehdään lisääkin ja Tom Cruisen The Mummy on pienten vihjeiden mukaan jatko-osa koko roskavuorelle.

Cruisen elokuvaa markkinoitiin myös uuden Dark Universen alkuna. Hirviöt yhdistävä leffasarja vaikuttaa kosahtaneen The Mummyn laaduttomuuden vuoksi, mutta sitä ei ole peruttu virallisesti. Juorujen mukaan Johnson tahdotaan The Wolf Maniksi, eli ensimmäisen merkittävän ihmissuden uudeksi versioksi. Leffasarjan katsominen putkeen olisi melko eeppistä, jos Skorpionikuningas olisi aluksi Twilightin ihmissudelta näyttävä nulikka, sitten Johnson, sitten kutistunut partasetä ja sitten PlayStation 2 -grafiikoilla toteutettu Johnson, minkä jälkeen häneltä lähtee tukka, jolloin häntä kutsutaan ihmissudeksi.

Skorpionikuningas esiteltiin roistona, mutta hän onkin perussankari. Sitä luulisi, että asemaa, asennetta ja ulkonäköä vaihtavasta legendasta riittää kerrottavaa, mutta tänään nähtävä ensimmäinen spektaakkeli kesti 70 minuuttia, ennen kuin se venytettiin ylimääräisillä kuvauksilla 82 minuuttiin. Kyseessä on Johnsonin ensimmäinen pääosasuoritus. Hän kuittasi sellaisten sällien ennätyspalkkion showpainimenestyksen varjolla, mutta painikokemuksesta huolimatta hän onnistui lyömään Michael Clarke Duncanilta tajun kankaalle tappelukohtauksessa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydia julkaisee u... Saksalainen dark roc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova