Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: pontikan voimalla näytellyt LaBeouf vaihtaa LSD:hen

03.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 1169 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Charlie Countryman

Vain Herolla.

Viime viikolla oli puhetta vuoden 2012 kieltolakileffasta Laittomat, jossa Shia LaBeouf veti pontikkaa oikeasti eläytyäkseen hahmoon ja kehittääkseen naamaansa turvotusta. Yhden vastanäyttelijän hän oli vähällä pelotella karkuun ja toisen kanssa hän paini. Vuotta myöhemmin LaBeouf tähditti Charlie Countrymania, jossa näkyjä näkevä nuorimies haahuilee ulkomaille ja rakastuu naiseen, jolla on väkivaltainen ex. LaBeouf veti huumeita hahmon tahtiin.

Siitä syystä ohjaaja Fredrik Bond oli vähällä lähteä. Kun Bond tahtoi lounastauon, LaBeouf ilmoitti, ettei se käy, koska hän on "v***u huumeissa". Hän päätyi kuristamaan Bondia. Hänen valmentajansa oli vedettävä hänet pois. Se olisi noin muuten mielipideasia, tietääkö herra taiteilija LaBeouf, mitä hän on tekemässä, mutta Bondin mukaan hahmo nappaa ekstaasia (joka tekee käyttäjästä empaattisen hipin) ja LaBeouf veti LSD:tä (joka aiheuttaa hallusinaatioita).

Naispääosanesittäjä ei säikähtänyt tällä kertaa. Evan Rachel Wood lähti sotajalalle vain siksi, että tunnetusti läpimätä ikärajajärjestö MPAA pakotti leikkaamaan elokuvasta suuseksikohtauksen. Väkivaltaan ei tarvinnut taaskaan puuttua, mutta MPAA uhkaili NC-17-ikärajalla, koska seksistä nauttiva nainen tuntui epämukavalta.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stallone päivitti so... Teatraalinen ruotsal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova