Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Adam Sandlerin syöpä naurattaa yllättävän vähän

08.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 2399 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Funny People

Vain kanavalla 5.

Huumorin monitoimimiehen Judd Apatowin ohjaajan ura jysähti vauhtiin kehutuilla komedioilla 40 v. ja neitsyt ja Paksuna. Kahteen ja puoleen tuntiin venyvä syöpäkomedia Funny People maksoi enemmän ja tienasi vähemmän kuin ne yhteensä ja kritiikkikin oli kylmenemään päin.

Leffa on jonkinmoinen väliintulo. Pääosapoika Adam Sandler on Apatowin entinen kämppäkaveri, mistä johtuen elokuvassa nähdään vanha video, jossa nuorella Sandlerilla on hauskaa. Vanhempi (todellinen ja fiktiivinen) Sandler on roskakomedioissa esiintyvä miljonääri. Fiktiivistä versiota masentaa jo ennen syöpädiagnoosia - heh heh! Tarttis tehdä jotakin, kuten miettiä elämää ja riidellä uusien kykyjen kanssa, heh. Seth Rogenin näyttelemä nuori koomikko vitsailee, että kohta Robin Williams viiltää ranteensa; 5 vuotta ennen kuin Williams hirttäytyi. Eh. Koomikot ovat hauskoja.


Leffa ei ole kamala. Se floppasi, mutta se on Sandlerin "tuottoisin" draamakomedia. Hän teki oikean valinnan heti perään ja tähditti hirviömäisen huonoa Oikeesti aikuisia, josta tuli yksi hänen isoimmista hiteistään. Mitä tulee "Tänään tv:ssä" -sönkötyksiin, luet tavallista vakavampaa sellaista. Olen siis menettää identiteettini, jota aloin rakentaa ala-asteella työntämällä räkää nenästä silmät kierossa. Huomenna tulee Basic Instinct - vaiston varassa, joten on 24 tuntia aikaa keksiä pilluvitsi ja pelastaa elämäni.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salaiset kansiot -tä... Klassikkotarina Shog... >

Keskustelut (3 viestiä)

Noloa

08.08.2018 klo 23.57

"Mitä tulee "Tänään tv:ssä" -sönkötyksiin, luet tavallista vakavampaa sellaista. - - Huomenna tulee Basic Instinct - vaiston varassa, joten on 24 tuntia aikaa keksiä pilluvitsi ja pelastaa elämäni."

Toivon, että vakavoidut lisää.

Huomasin, että eräs melko tuore Peltosen artikkeli (törkyotsikolla) hävisi V2:n viihdeuutisten feedistä (löytyy näköjään Googlella). Ilmeisesti toimituksessa heräiltiin ja artikkelia pidettiin sopimattomana? En kirjoita tätä kettuillessani, vaan pikemminkin kiitoksena. On hienoa olla erilainen, mutta jonkinlainen taso ja kypsä kirjoitustyyli olisi järkevä säilyttää, ihan jo mainostuloja ajatellen.

Ohessa kuvalinkki kyseiseen artikkeliin liittyen: https://i.imgur.com/I941pqv.png
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.08.2018 klo 02.14 1 tykkää tästä

Onko pointtisi se, että "Darkest Mindsin" ja "Patrick Stewartin" välissä julkaistu "Kalaisa vagina" on kadonnut? Darkest Minds on arvostelu ja Patrick Stewart on artikkeli. Niiden välissä on julkaistu monta uutista. "Tänään tv:ssä" -jutut kuten Kalaisa vagina luokitellaan uutisiksi.

Sivustoa on mahdollista selata tavalla, jossa vain arvostelut ja artikkelit näkyvät. Kalaisa vagina löytyy yhä täältä:

https://www.v2.fi/uutiset/viihde/30864/Tanaan-tvssa-Camero

Vakavia juttuja on kokeiltu yli 10 vuotta. Vakavien juttujen pelkän toivomisen sijaan voisit vaikka monistua tuhanneksi päriseväksi faniksi, joita elokuva-ala kiinnostaa yhtä paljon kuin minua.
lainaa
Noloa

09.08.2018 klo 08.05

Kyllä, se oli pointti. Olet oikeassa, juttu löytyykin vielä feedistä, muttei viihdesisältöjen filtteristä "kaikki". Siitä en osaa sanoa, poistaako viihdesisältöjen filtteri muitakin juttuja, mutta kyseinen vaginajuttu on hävinnyt myös etusivun Tuorein sisältö ja Koko sisältö -feedeistä. En tiedä onko teknisten ongelmien sattumaa vai tarkoituksellista, toivon jälkimmäistä.

Hienoa, että sinulla on harrastuksia, ja tiedän sinulta löytyvän järjettömän paljon tietoa elokuva-alasta, mutta sivuston imagon vuoksi toivoin, että tähän törkylinjaan tulisi muutos. Antaa vähän sellaisen yläasteikäisen leiman nuo tietyt letkautukset.

Kukin tyylillään, ehkä olen vain vanhanaikainen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova