Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: amerikkalainen psykopaatti (ei presidentti)

16.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 2133 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Amerikan psyko

Vain Subilla.

Tämä juttu ei rinnasta maahamme saapunutta presidentti Donald Trumpia fiktiiviseen sarjamurhaajaan. Se on lupaus!

Mustan huumorin kauhukomedia kertoo menestyneestä liikemiehestä, joka ei varsinaisesti tee mitään kehittävää. Patrick Batemanin ajatukset pyörivät omassa erinomaisuudessa ja siinä, miltä asiat näyttävät. Ei ole rikos pitää huolta itsestä solariumilla ja mieskin saa työntää huulia eteen seksikkyytensä tiedostaessaan, mutta Patrick on hirviö, jonka sisällä kiehuu jo pyhä raivo, jos kollegan käyntikortti on komeampi kuin hänellä.

Jos pidät leffaa järkyttävänä kuvauksena 80-luvun juppien pinnallisuudesta, luepa kirja. Ero on tämä. Yli-innokas liberaali saattaa kehittää fantasian, jossa leffa on satiiri Donald Trumpin kaltaisista henkilöistä. Kirja painottaa, että Trump on tosiasiassa Batemanin esikuva. Bateman on lukenut Trumpin The Art of the Dealin ja hän jauhaa Trumpista jatkuvasti ja tekee päätöksiä Trumpia matkiakseen.

Kirjailija Bret Easton Ellisin mukaan Bateman ei fanittaisi Trumpia enää. 80-luvun Trump oli todellinen elitistin elitisti ja Bateman vierastaisi nyky-Trumpin tapaa kosiskella dorkia ja tupajumijuntteja. Vielä 80-luvulla Bateman vaihtoi mielipidettä pizzasta Trumpia mukaillakseen ja innostui, kun päivän talk-show käsitteli sekä Trumpia että naisten kidutusta, mutta hän ei sentään ole tyhmä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt on kuumaa, Nelli... Jenkkiräppäri Denzel... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kuminyrkki

16.07.2018 klo 19.19 7 tykkää tästä

Olisiko Peltosen lääkitystä kannattanut hieman tarkastaa ennen Trumpin vierailua? Tavallistakin pahemmat psykoosit tuntuvat olevan tulilla, tuloksena on kyllä varsin viihdyttäviä artikkeleita.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.07.2018 klo 05.35 1 tykkää tästä

Trump on tainnut tehdä kaiken oikein kun on noin päässyt ihmisten mieliin. Toista se on meidän salen kanssa, joka lähinnä on uutisissa siksi kun käy lähikaupassa.
lainaa
ruggjchvjywhcjj

17.07.2018 klo 08.58

hitler. stalin. tsingis. mao. aleksanteri. kaikki suuria
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova