Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: maailma tuhoutuu - älä odottele Michael Bayta nähdäksesi miten

16.11.2018 klo 16.00 | Luettu: 1537 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Deep Impact

Vain Herolla.

Hollywood toimii näin. Hartsa: nyt on timantinkova kässäri maailmanlopusta ja arvoista, jotka meitä yhdistävät. Yrjö: se filmataan - mutta puristitko minua persiistä? Hartsa: hehe. Yrjö: ei hitto mikä jätkä, taidanpa kaivaa roskiksesta vastaavan tekstin ja huijaan huippuohjaajan filmaamaan leffani ensin. Hartsa: samperi, nyt on pakko palkata turha mulkku filmaamaan leffani ensin.

Steven Spielberg aikoi ohjata Deep Impactin joskus, mutta Michael Bayn Armageddonista johtuen tuottajille tuli kiire edetä ilman häntä. Deep Impactin käsikirjoituksessa lukee "Life will go on, we will prevail... This is not Armageddon." Virheellinen väittämä poistettiin. Deep Impact nousi maineeseen hitusen asiallisempana eli vähemmän tienanneena versiona tarinasta, jossa meteoriitti saattaa tuhota ihmiskunnan, mutta astronautit virittelevät pommeja. 11 kilometrin kivi on dinosaurukset tappaneen möhkäleen luokkaa, mutta useampia kiinnosti BAYN TEKSASIN KOKOINEN JYTKY.

Deep Impact debytoi toukokuussa ja Armageddon heinäkuussa 1998. Maaliskuussa virheellinen raportti väitti, että on pieni mutta todellinen mahdollisuus, että kilometrin kokoinen asteroidi "1997 XF11" osuu maahan vuonna 2028. Tosiasiassa maahan törmää todennäköisemmin kivi, jota ei ole vielä havaittu. Uutista on tarjottu selitykseksi sille, miksi kumpikaan leffa ei flopannut.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Televisiotähden tunt... Netflix tilasi eriko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova