Tuorein sisältö

Vitamiinit ja keksinnöt ufoiluun vaihtanut DC-sankari Blue Beetle saa oman leffan

30.11.2018 klo 17.17 | Luettu: 1788 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Blue Beetle on yksi DC:n vähemmän tunnetuista supersankareista, joka on pyörinyt maisemissa vuodesta 1939 lähtien. Ensimmäinen versio sai supervoimat vitamiinista ja sitten pyhästä kovakuoriaisesta. Toinen versio turvautui keksintöihinsä. Nykyinen versio on oppinut, että pyhä kovakuoriainen on avaruusolentojen teknologiaa, jonka voi pukea ylleen. Haarniska lisää nopeutta ja voimaa ja tarjoaa lentokyvyn ja aseita, mutta sen motiivit ovat salaisia.

Tälle nykyiselle versiolle eli Jaime Reyesille kehitellään elokuvaa, joka profiloituu DC:n ensimmäiseksi latinosankarin leffaksi. Lyhytelokuvien ohjaajana ja kirjoittajana aloitellut Gareth Dunnet-Alcocer on palkattu käsikirjoittajaksi. Syntyjään meksikolainen mies on työstänyt myös Scarfacen tulevaa uutta versiota, joka kertoo meksikolaisesta.

DC:n elokuvauniversumin seuraavia tapauksia ovat Aquaman (21. joulukuuta), Shazam (5.4.2019), Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn (7.2.2020) ja Wonder Woman 1984 (5.6.2020). Paljon muutakin on kehitteillä, mutta nämä ovat varmoja tapauksia.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: ilmei... Blade Runner jatkuu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova