Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: rappioporho Leonardo DiCaprio näyttelee itseään

04.06.2018 klo 16.00 | Luettu: 2162 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
The Great Gatsby - Kultahattu

Vain Nelosella.

On lähes mahdotonta tylyttää tosielämän mulkvistia nostamalla hänet ironisesti päähenkilöksi. Scarface saa räppärit itkemään, että hekin tavoittelevat amerikkalaista unelmaa; nalkuttava akka keskellä Breaking Bad -fantasiaa vihastuttaa miehenpuolikkaita; Amerikan psyko saa Phil Collins -fanit tuntemaan itsensä hyväksytyiksi; ja allekirjoittanut rakastaa Hayden Christensenin Anakin Skywalkeria.

F. Scott Fitzgeraldin The Great Gatsby on tietäjän silmissä kertomus rappiosta ja korruptoituneesta amerikkalaisesta unelmasta. Ei pidä olla pahoillaan, jos olet osallistunut miljardööri Gatsbyn mahtipontisia kekkereitä imitoiviin ökybileisiin, joista tuli suosittuja elokuvan johdosta: muutkin ovat niin pirun tyhmiä, että romaani ymmärrettiin vasta Fitzgeraldin kuoleman jälkeen. Niin samaistuttavaa. En ole kaikkivoipa, mutta minun pitäisi olla. Jonain päivänä olen mahtavin kirjoittaja ikinä: opin jopa estämään ihmisiä kuolemasta, kuten Markus, Matteus, Luukas ja Johannes.

Jenkkiunelma viettelee, mutta ahneus, materialismi ja kateus vievät etäämmäs onnesta. Kemut voivat olla uskomattomat, mutta sielu on tyhjä - järjestetään sellaiset! Ehkä 190 miljoonan dollarin draama syyllistyy harhaan itsekin: kymmeniä naisia kerralla pyörittävä bilekone Leonardo DiCaprio näyttelee käytännössä itseään kuten The Wolf of Wall Streetissä ja Django Unchainedissa, eli kolmessa peräkkäisessä roolissa. Toivottavasti herra on onnellinen nyt, kun Duudsonien havumetsähaasteet toivat kaljun kultaisen ukon.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Solo: A Star Wars St... Puntala-rockin ohjel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova