Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: kuumia käsihommia muillekin kuin Sauli Niinistölle

06.12.2018 klo 11.00 | Luettu: 1292 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

On rattoisaa odotella Oscar-gaalaa kerran vuodessa, kun kauniit ihmiset ovat pukeutuneet parhaimpiinsa punaisella matolla ja heitä haastatellaan. Ihmiskunnan historian paskin show on sen sijaan se, jossa Suomen presidentti kättelee vaappuvia tuppisuita tuntikausia. Juot lasillisen vettä, joten erehdyt poistumaan piilosta neljä tuntia edellisen lirin jälkeen? Niinistö kättelee ja kättelee ja kättelee yhä talouden pää-tv:ssä ja ikkunasta katsottuna naapurissakin. Suomen presidentti on määritelmän mukaan joko parisuhteessa tai aseksuaali tai panseksuaali; käsi palvelee jatkossa tosi hyvin, tai ei lainkaan.

Keksin otsikkoon tiivistyvän vitsin ennen sisältöä, joten nyt menee haravoimiseksi. Pidämmekö Megan Brownista? Hän on Mortal Kombat: Conquest -sarjan Mileena, joten miksipä emme. Hän näyttää hinkit, kinkut ja karvoja jännärissä Mr. Brooks, joka alkaa Herolta yhdeksältä. Jennifer Lawrence ei näytä mitään Subilta samaan aikaan tulevassa Winter's Bonessa, mutta tämä on se leffa, jonka vuoksi hänet on nähty vahvoina naisina vähemmän osuvissa yhteyksissä, joten kunnon muijaa etsivä rehellinen suomalainen syttyy. Mr. Skin -sivusto vaivautuu mainitsemaan, että Lawrence on nainen Winter's Bonessa, mutta 5-kanavalla tuolloin nähtävä Matt Damon -trilleri Green Zone ei ole saanut Skin-sivua, joten siinä on miehistä menoa siitä syttyville. Jos haluat vetää käteen perinteisellä tyylillä, 50-luvun Tuntematon sotilas alkaa Yle Teemalla puoliltapäivin.

Koska uskon vilpittömyyteen ja kolmen kappaleen rakenteeseen, kävin tarkkaan läpi koko ohjelmiston suositellakseni jotakin itselleni. Aikuisen naisen joulukalenteri? Sormilla vai puikoilla? My Little Pony: Ystävyyden taikaa? Idris Elba: Superhaaste? Valintani on Pulmuset. 5-kanavalla nähdään 14:10 jakso, jossa Peggy käy kuumana aerobic-ohjaajaan ja päätyy hyllymään leopardikuvioisessa uima-asussa. Siinä on ehtaa top-5 hinkkinarinaa siinä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Biisonimafian MC Hel... Golden Globes -ehdok... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

06.12.2018 klo 11.40 2 tykkää tästä

Pitäähän se leipäjono olla Suomen kermallekin, kun eletään sentään tasa-arvon aikojakin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova