Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: toistaiseksi kovin katastrofi, josta Niinistö on selvinnyt

15.07.2018 klo 17.00 | Luettu: 1858 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Selviytyminen

Vain Livillä.

Presidentti Donald Trump saapuu tänään Suomeen. Jos hän majoittuu ajoissa, eikä Fox News lähetä mitään tähdellistä, hänkin ehtii katsoa katastrofielokuvan Selviytyminen. Aiheena on vuoden 2004 tsunami, josta muun muassa presidentti Sauli Niinistö selvisi hengissä. Elokuva on espanjalainen, mutta siihen voi samaistua, sillä kuvatun perheen kansalaisuus on sensuroitu: Obi-Wan Kenobi, Spider-Man ja tarraamisen väärti Naomi Watts puhuvat rehtiä, vaaleaa englantia.

Trumpin elämän isoihin tragedioihin lukeutuu Haihurrikaani 3: Ei Helvetissä! Kun Sarah Palin sanoi ei, tuottajat yrittivät löytää Yhdysvaltain presidentin rooliin toisen naurettavan C-luokan julkkiksen. Roolia tarjottiin Trumpille. Hän oli innoissaan, mutta neuvottelut kylmenivät, koska Trump päätti ryhtyä presidentiksi oikeasti. Reilua ja loogista? Ei varsinaisesti: kun leffa löysi korvaajan, Trumpin lakimies raivosi, että Trumpin syrjäyttäminen on törkeä loukkaus ja että leffa tuhotaan oikeusteitse.

Presidentti Vladimir Putin saapuu huomenna. Hän todennäköisemmin surffaa ilman paitaa ydinpommilla luomallaan tsunamilla, kuin tuntee nöyryyttä luonnonvoimien edessä, saatikka uhriutuu. Tänä keväänä hän kertoi, ettei tulevaa miehittämätöntä sukellusvenettä pysäytä mikään. Diplomaattina hän sanaili, että vihollisten tukikohtien tuhoaminen on tavoite, mutta asiantuntijat jäivät pohtimaan, tappaisiko radioaktiivinen tsunami enemmän vai vähemmän siviilejä kuin luomutsunamit ja perinteiset pommit.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juuri avioitunut Gam... Anna Puu lisäsi some... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova