Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 25/73: Jon soluttautuu kosteaan luolaan kosteassa luolassa

01.02.2019 klo 17.20 | Luettu: 2835 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jakso 5
Kissed by Fire


Jon rikkoo valansa Dungeons & Dragonsin pyhälle veljeskunnalle ja pääsee neitsyydestään. Osapuolten näyttelijät menivät naimisiin, joten kohtaus on parasta pornoa kristityille: nykyään monikin vilkaisee pyllyä ennen hääyötä, mutta jos valinta samalla lyödään lukkoon, ehkeivät enkelit itkekään?

Sherwoodin iloiset veikot uskovat tulijumalaan, joten on heidän ideansa laittaa Hurtta hölmöön Mortal Kombatiin, jossa kovin tappelija vapautuu synneistä. Hurttapa voittaa, liittyäkseen tähän porukkaan myöhemmin, joten kyllä pärisee, jos Hurtta tekee viimeisellä kaudella jotakin tulijumalaan liittyvää. Alustus vaikuttaa yhtä selkeältä eli taitavasti naamioidulta kuin Hodorin ja oven tapauksessa.

Tasaisen tehokas kerronta ja pari loistavaa repliikkiä nostavat aiemminkin päteneen kirjoittajan Bryan Cogmanin mainittavien tyyppien listalle. Harmaa mato ei halua parempaa nimeä, koska hänellä oli sellainen, kun hänet vangittiin, mutta matonimi hänellä oli, kun Dany hänet vapautti. Sairauden vuoksi eristetty nuori Shireen-parka opettaa tyrmässä homehtuvaa sipuliritaria lukemaan, koska minne heidät muka lukitaan, jos se paljastuu?

Briennen ja Jaimen suhde on ollut romuluisempi kuin muistin, mutta Jaimen kylpymonologi kunniallisuudesta ja Briennen reaktio ovat puhdasta tunnetta. Kun Jaimen kättä huolletaan, hän ei lääkkeitä huoli, joten sisukin on palaamassa. Muistelen kaiholla aikaa, jona kuulin lääkkeen "milk of the poppy" nimen muodossa "milk of a puppy" ja nostin kulmia joka kerta.


Keskiarvo 25 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 24+1 kertaa
Tippa silmässä: 31+4 kertaa
Seksivau: 4+1 kertaa


< Jakso 3-4 --- Jakso 3-6 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeremy Clarksonin po... Tältä kuulostaa With... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova