Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 74/82: riistettyjen, pilkattujen ja surkastuneiden kikkeleiden kunnianpalautus

01.04.2019 klo 14.00 | Luettu: 999 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 9: Jakso 1
A Lion Between a Wolf and the Dragon.


Edellinen jakso jätti ihon kananlihalle pysyvästi, muttei tämäkään huono ole. Hurtta on prinssi, joka on luvattu, ja hän säilytti sielunsa, vaikka muut voimat pakottivat hänet lapsena lohduttomalle polulle. Rautavaltaistuimella hän pillittää vääryyksille ja selvittää tilanteet karhean isällisellä auktoriteetilla, jyrähtäen tarvittaessa kuin Kekkonen. Kun saatanan tunari Jon yrittää selittää, miksi Cersei kannatti päästää pakoon viimeisen lohikäärmeen ja kaikkien maagisten megaesineiden kanssa, Hurtta hakkaa Jonin paskaksi lusikalla 15 minuutin katarttisessa montaasissa. Ja niin laskeutuu kylmä yö; tuhatvuotinen rauha? Juu ei. Olin nimittäin oikeassa:

Jokainen soluni väreili, kun sankarit laskivat aseensa Yön kuninkaan argumentoidessa, että kesä on hyttysiä ja hikeä palvovien ekstroverttien salaliitto. Sitten muistin, että viimeisen romaanin nimi on A Dream of Spring... Kun Yön kuningas toistaa sanomansa vähäisemmille lordeille ja näennäisesti vakiinnuttaa asemansa pohjoisen päällysmiehenä, Cersei saapuu päiväntasaajalle lohikäärmekuningattarena, jonka suusanallinen vimma ja kirjaimellinen tuli myyvät paleleville ja pimeyttä ihmetteleville kaislahamesotureille unelman keväästä. Sarja totisesti kertoo käänteisestä ilmastonmuutoksesta. Harmaan sävyt jatkuvat rikkaina: suutuin vaistomaisesti "pahiksille", jotka tahtovat perua talviyön, vaikka olen tosielämässä suuttunut "pahiksille", joiden mielestä Suomen lämpötila saakin nousta pari astetta.

Hurtan ja Briennen häät kestävät tovin, joten aloin pelätä salamurhaa. Silmäilin potentiaalisia pettureita kuumeisesti, kunnes hikeä omalta otsaltaan pyyhkivä Hurtta pyysi Theonin sivummalle kysyäkseen, mihin reikään penis työnnetään. Theonin hymy myy kauniisti ajatuksen, että hänelläkin on viimein tarkoitus: Hurtta ei olisi kehdannut kysyä tätä keneltäkään muulta. Olen odottanut Tyrionin, Danyn ja Sansan rakastelua siitä lähtien, kun Peter Dinklage paljasti sopimuksessaan seisovan, ettei hän jättikulliaan vilauta, ennen kuin kohtaus on ikoninen voitto lyhytkasvuisille, mutta Hurtan ja Briennen 7 sekunnin hääyö on tunnetasolla sitäkin tyydyttävämpi.


Keskiarvo 74 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 73+1 kertaa
Tippa silmässä: 104+7 kertaa
Seksivau: 10+2 kertaa


< Jakso 8-6

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Maailman seksikkäin... Lola selventää blogi... >

Keskustelut (1 viestiä)

XboxScorpio

Rekisteröitynyt 03.03.2017

01.04.2019 klo 14.40 5 tykkää tästä

Hienoa! Lisää juttuja kikkeleistä kiitos.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova