Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 51/73: kumimummona luokses pompin ain

15.03.2019 klo 15.35 | Luettu: 2577 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6: Jakso 1
The Red Woman


Kapteeni Kikkarapää myhäilee, että ensimmäistäkään käskyä hän ei noudattamatta jättänyt, mutta Jon oli murhattava nyt, kun kaikki viholliset on päästetty muurin yli, sillä Jon olisi saattanut päästää koirankin veräjästä, tai jotakin. Jonin kaverit uhoavat, että Jonin ruumista on suojeltava verissä päin, vaikka se ehti jo homehtua, koska eivät murhaajat sitä enää tarvitse.

On suloista, kun Theon yrittää uhrautua Sansan puolesta, ja luminen kohtaus jatkuu nättinä kuin matkamuistomyymälän lasipallo, kun Brienne ja Podrick saapuvat pelastelemaan ja pokkuroimaan. Komeus on kasvanut ja viis karheasta realismista. "Luova uskottavuus" olisi tervetulleempaa: kun Aryasta koulutetaan Daredeviliä, sokeutta ei osata simuloida sumennusten avulla yhtä iskevästi kuin parissa kauhuleffassa, joita kaipailen aina näissä tilanteissa.

"The Red Woman" Melisandre on todellisuudessa kuminen mummo – ellei hän käytä kaulakorua? Pelkään käännettä, jossa koru rikotaan ja hän kumimummoilee hallitsemattomasti, sillä hän on poistanut korun ilman seuraamuksia aiemmin. Toisaalta en protestoisi, jos hän viettelisi esimerkiksi öykkärimerirosvon ja muuttuisi kumimummoksi kesken rajun seksin: se olisi tv-historiaa. Ensimmäinen mummoilu on tyylikäs tapa rypeä alakuloisuudessa. Ylpeä narttu on uskonut omiin juttuihinsa odotettuakin kauemmin.

Se oli töykeää, kun Jaimen viaton tytär idyllisesti ilmaisi tietävänsä kuka isi on, mutta kuoli psykomuijan myrkkyyn. Uutinen tavoittaa Cersei-paran, joka alkaa olla kypsä pääroistoksi, Dornen valtion ollessa kypsä uppoamaan mereen: psykomuija ja hiekkavaginat saavat parodiamaisia feministikohtauksia tappaessaan edellisen kauden sivuhahmoja. Ne päätökset selvästi tehtiin kirjoittajien kesäloman jälkeen.


Keskiarvo 51 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 50+1 kertaa
Tippa silmässä: 70+2 kertaa


< Jakso 5-10 --- Jakso 6-2 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viaplaylle ja Viasat... Haluatko miljonäärik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova