Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 52/73: päätä seinään takonut Super Maria löytää lisäelämän

16.03.2019 klo 22.00 | Luettu: 2824 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6: Jakso 2
Home


Sarja yrittää sanoa, että Sipuliritari keräsi tiimin Jonin ruumiin suojaksi, koska Sipuli uskoo Melisandren taikuuteen, jota kokeillaan, kun villitkin tulevat avuksi. Mel tosin vilkaisi ruumista jo aiemmin ja masentui. Sipuli ei mainosta uskoaan muille, joten he hengailevat ruumiin kanssa kuin emonsa menettäneet poikaset. Olisipa Mel pyytänyt pelaamaan aikaa, jotta hän ehtii lukea muinaisten huijauskoodien käärön, tms.

Jos pöytäroolipeli tahtoo pitää sankarit hengissä, mutta kuolemat merkityksellisinä, herätyksen hinta voi olla esimerkiksi miinus karismaan ja älyyn, sekä bonus taikavoimiin, jottei rankaisu ole askel taakse, vaan pakotettu mutaatio. Ehkä sarja toimii näin. Pässi-Jon on syntynyt! Olkoot itsemurhaiskusi menestyksekkäitä ja tätisi pesä lämmin.

Tyrion ilmoittaa "juovansa ja tietävänsä" harrastettuaan juomista ja eunukkivitsejä, ja sitten hän marssii nälkälakossa olevia lohikäärmeitä katsomaan. Tarina tasaantuu näin putkessa, mutta muistan kyllä, miksi toivoin loharien popsivan hänet. Uusi ajatus: jos Tyrionkin on salaa Targaryen, hänen kuolemansa Jonin palatessa tuntuisi tulijumalan harkitulta päätökseltä.

Ramsay saa pikkuveljen, joten hän tappaa varmuuden vuoksi sukunsa. Siinä on ripaus harmaan sävyjä, ettei hänen isänsä yleisestä hirviömäisyydestään huolimatta vaikuttanut juonivan: isä oli sosiopaatti, joka tykästyi Ramsayn aloitekykyyn ja yritti vähän opastaa, mutta Ramsay on sarjan puhtain psyko ja perustelluimmin sieluton. On noloa tunkea tähän perään se kohtaus, jossa psykomerirosvo putkahtaa tyhjästä ja ilmoittaa ansaitsevansa oman julisteen jatkossa.


Keskiarvo 52 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 51+1 kertaa
Tippa silmässä: 72+0 kertaa


< Jakso 6-1 --- Jakso 6-3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sunset Beach Party j... Vaikeuksissa olevan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova