Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 47/73: hiekkaa vaginassa, mutta koetapa vilkaista

11.03.2019 klo 22.30 | Luettu: 2990 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5: Jakso 7
The Gift


Kauden loppusuora lähestyy, joten kärjistymät ja huipentumat nostavat tasoa. Yövahtien maisterin kupsahdettua järjen aika on ohi. Sam pääsee poikuudesta kahdella tavalla ottamalla innolla turpiin elämänsä naisen puolesta. Sansa kärsii ja yrittää turhaan hakea tukea Theonilta, mutta samalla hän pyrkii manipuloimaan Ramsayta äijän äpäräkompleksin kautta. Joidenkin asioiden arvo hiipuu ja Tyrion ja Dany ovat toimittaneet tyhjää, mutta se tuntuu yhä historialliselta käänteeltä, kun he tapaavat: noin kaikki johti tähän, kauden juliste mukaanlaskien, eikö? (No jaa.)

Yläpulu kuuraa lattioita perunasäkkiinsä pukeutuneena, eikä edes sarjan itsetietoisin aarre mummo Tyrell mahda hänelle mitään. Tommen on vähällä oivaltaa, että tämän sarjan kuninkaana hänellä on oikeus teurastaa käppänä, joka pölli hänen vaimonsa, mutta Cersei rauhoittelee ja myhäilee, kun hänen juonensa sujuvat näin hyvin - ja päätyy itse pulun häkkiin.

Oberynin juoni oli lyhyt ja manipuloiva mutta erinomaisen tehokas. Tällä kaudella pitäisi kiinnostua hänen tyttäristään, joiden kanssa hän ei hengaillut. Konsensuspäätöksellä hiekkavaginat eivät toimi ja sarja itsekin vitsailee heidän kustannuksellaan myöhemmin. Jos väität Dorne-vaiheen kuivuuden johtuvan heistä, lähden sen verran puolustamaan, että tämän jakson vankilakohtaus on loistava. Bronn ei myönnä, että lyhythiuksinen tuhma tyttö on hyvä taistelija tai toisaalta nainenkaan. Hän päätyy tuijottamaan tissejä ja katse on vähällä tavoittaa vesirajan, mutta katse sumenee ja hän kaatuu lattialle järkyttyneenä - ei siksi, että hän olisi arvannut oikein, että tämä on The Crying Game, vaan koska maailman kaunein nainen myrkytti hänet. Tuplatyrmäys.


Keskiarvo 47 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 46+1 kertaa
Tippa silmässä: 62+3 kertaa
Seksivau: 7+1 kertaa


< Jakso 5-6 --- Jakso 5-8 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sarah Michelle Gella... Flow Festivalin arti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova