Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery -putki, osa 8: jos haluat munaa, varaudu kukkoon

27.04.2019 klo 23.15 | Luettu: 1409 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 8
Si Vis Pacem, Para Bellum


Sienien imppaus Avatar-planeetalla ei tee hyvää kanamiehen itsetietoisuudelle. Ihan muita - mutta ihan samannäköisiä - valosieniä impanneen ihmisupseerin ongelmaa ei ehkä kannattaisi käsitellä samassa jaksossa, mutta nipotan, juu. Tuplajakson alku saattaa repliikkejään tarvita, kun klingonienkin köhinät muuhun kytkeytyvät.

Pelokkaaksi jalostetun kanan voimaantuminen ja muuttuminen uhaksi päissään on taas yksi selkeä vanhan ajan idea. Olisin kernaammin katsonut jakson sitä eli hahmonkehitystä kuin poukkoilua. Uuden sukupolven Data on suosikkini ja kanamiehessä on samaa potentiaalia Doug Jonesin ollessa persoonallinen kehonkielen käyttäjä ilmeisen omituisuutensa ohella. Ehdin tylyttää sitä, että kana selittelee itseään, mutta on se kunnon tähtirekijäykistelyä viime jakson rap- ja kaljabileisiin nähden.

Se oli yksi nerokkaista tsoukeistani, kun kutsuin Jason Isaacsin hahmoa "kapteeni James Bondiksi", eikö? Heh, pitää tajuta, että Isaacs näyttää hitusen Timothy Daltonilta! Juu ei, mutta ei se kaukaa haetuin viittaukseni olisi, joten ehkä pitäisi käydä laittamassa se takaisin ja poistaa tämä kappale. Päätän varoittaa vireystilastani: katson nämä usein illalla ja tätä jaksoa piti kelata taakse, kun tuijotin kimaltelevia taikatimantteja tajuamatta mitään. Imppaussienet (2. variantti) ovat älykäs, kanoja raivohulluiksi ajava ja avaruusmastoja askarteleva pasifistirotu ja he vaikuttavat uskovan sankareiden jutut klingonien uhasta, joten - diamonds are forever. They are all I need to please me. They can stimulate and tease me.

Jakso ei ole selkeästi sarjan kehnoimpia, joten se on tylsä.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin Martina Aitoleh... Nikki Sixx intoilee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova